<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 10:03 PM:

次次講親曼聯,碧咸就同我玩野,好lu,我唔講law,你地自己圍威喂搞小圈子la
我冇同唔鍾意曼聯,碧咸既人玩野
我只係同你玩野,滿意未?拜拜
Originally posted by michael86 at 2005-6-28 10:04 PM:

哦,我地話碧咸好既你又話人地唔識波
而家人地講一兩句你又話人地針對你,搵交嘈

呢度你玩哂呀?!??!
咪係,原來全世界d人都唔識波既,我諗覺得碧咸靚仔既只有部份女性係咁,我就唔覺得佢"靚仔",巴迪高仲靚~~~
自己話人圍威喂,又唔諗下自己有冇接受人地既論點,我地討論緊又話我地呢樣果樣!!!
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-6-28 10:07 PM:

我冇同唔鍾意曼聯,碧咸既人玩野
我只係同你玩野,滿意未?拜拜
哈哈~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-28 22:04:

如果你要認為我地係咁冇計呀,係你自己唔同人討論之嘛~~~
我只覺你地針對我,唔覺討論中,sorry
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 10:08 PM:

呢個係你既問題,我同米尼的確在討論中
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 10:08 PM:

冇計la!你咁乞人憎!!!
Originally posted by abc123aa at 2005-6-28 22:07:

咪係,原來全世界d人都唔識波既,...
你地講果D野系你地太祟拜一個人而得出的結論,我見唔到law
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
同你講和你又唔鍾意,又話唔可以共存
又要話人地扮好人,笑面虎
點同你玩呀?
Originally posted by 清揚 at 2005-6-28 10:11 PM:

你地講果D野系你地太祟拜一個人而得出的結論,我見唔到law
你講果D野系你太憎一個人而得出的結論,我見唔到law

我只覺你地針對碧咸,唔覺討論中,sorry
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。