<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2005-6-27 07:44 PM:
球場上每個人都有佢ge優點
如果碧咸有ge只係商業收益
咁點解曼聯係佢未成名就開始重用佢 ??
點解國家隊又用埋佢做隊長 ??
咪係,唔好忘記季初係邊個用罰球幫皇馬贏幾場波嫁~否則依家想有第2都難,
亦都唔好忘記第二回合對巴塞係邊個剷走伊度奧既單刀波同埋係邊個送個靚波比奧雲射入嫁~~~
如果碧咸只係得商業價值我諗費sir唔會一開始係曼聯就重用佢啦,果時曼聯大把人用,需要咁咩???你估費sir真係白痴既咩~~~
摺吧啦
Originally posted by funnygay at 2005-6-27 02:36 PM:
佢最有用既只不過係佢既罰球同七旋斬
只不過係係皇馬度唔大見效姐
因為皇馬根本唔會諗右邊既進攻,一味左邊黎,如果人地放重兵係左邊皇馬根本攻唔到
摺吧啦
Originally posted by wanmankit at 2005-6-27 08:23 PM:
碧咸仔佢係曼聯果陣既表現同係皇馬果...
皇馬只顧左邊唔理右邊,就算右邊有好大既空位碧咸攞住波都唔去,死都轉向比卡路士,呢個情況經常見~~"
摺吧啦
Originally posted by pc20001103b at 2005-6-27 09:46 PM:

咁又係呀...
無正式統計...但我相信卡路士射波唔中龍既百分比會高過碧咸...
過分著重左邊~
對~如果用埋右邊一定重奪冠軍
摺吧啦
Originally posted by adamjacky123 at 2005-6-27 11:42 PM:
有邊個識波既唔話碧咸係世界第一右翼?
佢d傳中係世界第一.佢d罰球係世界第一,佢打不死精神係世界第一
同意,都依家我搵唔到有球員既傳中可以同佢比,
依家d新人根本唔會理傳波質素,個個用速度爆完之後唔係扭入去就射,一係就傳失~~"
摺吧啦
Originally posted by ---fans at 2005-6-28 12:56 AM:
呢個世界好多朋友就係鐘意"倒果...
對,依家打翼有邊個唔係只係一味用速度爆落去,有邊個真係會落功夫係傳送方面~
如果真係無料到既皇馬會唔會買碧咸呀,商業價值高極有限,最多都係收多adidas啲錢,
有幾多球迷會成日買佢d波衫呀,咪最多一季一件.......
再加上全世界唔會全部人都鍾意碧咸啩.....
所以話佢商業價值高過佢係球場既表現呢d言論係廢話之中既廢話
摺吧啦
Originally posted by ---fans at 2005-6-28 01:49 AM:
好失望,好多人想踩beckham,但係都up吾...
係囉,都up唔中佢d衰野,佢唔出腳法唔代表冇腳法,速度真係一般,
佢d私生活真係唔好提啦,如果佢d私生活唔係咁樣一定仲多人鍾意佢~
摺吧啦
Originally posted by ---fans at 2005-6-28 01:44 AM:

又要駁你地啦!
如果"翼&quo...
冇錯,依家有d強隊點解有時贏唔到波呢,就係因為成日地位進攻,冇諗過玩下兩邊高空傳波埋去比d前鋒頂下,
以前曼聯左邊扭入去,右邊傳埋去,再加埋雲佬此等禁區殺手,玩死過好多強隊,依家d人只係識扭波,冇諗過做d普通既野都可以直接收死對手。
摺吧啦
Originally posted by step025 at 2005-6-28 01:22 AM:

識睇波嘅都知佢唔係翼, 係右中...
細哨果d腳法都係練返黎嫁啦=_="天生會識既咩???
摺吧啦
Originally posted by step025 at 2005-6-28 02:23 AM:
佢唔係一D天份都冇, 而係同D真係有天...
佢根本唔洗用腳法,守更加唔會用到啦,下下落到場一定要用腳法咩???唔係,
踢到好表現就已經夠,講技術碧咸一定同皇馬班球員比一定差幾班,但唔至於冇技術~~~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 沙基 : 碧咸冇料到?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。