<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » [討論]金庸男女
返回列表 回復 發帖

[討論]金庸男女

近日出了太多金庸絕招, 要回一回氣, 出些簡單的
如題:
講一講, 你認為金庸中最佳的
[1] 老婆
[2] 女情人
[3] 老公
[4] 男情人

我先試
[1] 老婆    : <鹿鼎記> 雙兒 - 聽話, 忠孝義存, 不會管老公, 為(男)我而生
[2] 女情人 : <倚天> 小昭 - 一早想好做齊人 另一個最聽話的+波斯混血兒靚女
(齊人首選, 唔會打交, 可能可以繼發大齊人事業)

[3] 老公    : <俠客行> 石清 - 事業有成(玄素莊)家庭型  
[4] 男情人 : <笑傲> 令狐沖 - 本來想選深情 楊過, 但是 令狐沖 可能風趣些
(唔講太多男的, 會被誤會我想做東方不敗...)

各男女金迷, 多多交流.

[ Last edited by crap on 2005-6-27 at 03:30 PM ]
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
[1]胡夫人。。。
[2]沒提議。。。
[3]郭靖 (老實﹐忠厚﹐又能打)
[4]段正淳 (風迷萬千女子的心﹐ 又會浪漫﹐ 又有財有勢﹐ 又會打﹐ 又蕭紗)
老婆 : 黃蓉 - 又醒, 又靚, 又好打, 一次過滿足曬3個願望

女情人 : 無咩邊個... 都係黃蓉先啦 =.="

老公: 呀..好肉酸既感覺, 阻礙左我既想像=.="
        楊過啦.... 超長情專一, 有邊個老婆唔想(但注意佢老婆叫小龍女, 俾我都會好專一.....)

男情人: 唔知點解閃左楚留香出黎 =.="""""""""""""""""
           諗唔到, 都係楊過啦 =.=""" (楊過都幾風趣嫁~ 大左先cool渣麻)

[ Last edited by crap on 2005-6-27 at 05:01 PM ]
[1] 老婆    : <天龍八部> 阿朱 - 動時機靈, 靜時賢慧, 為老婆最佳人選也
[2] 女情人 :<倚天屠龍記> 趙敏 - 與此女子一起一定會很剌激
[3] 老公    : <鹿鼎記> 愛新覺羅.玄鏵 - 老公是皇帝, 我就是母儀天下的皇后了
[4] 男情人 : <天龍八部> 慕容復 - 男人不壞, 女人不愛; 做老公就免啦, Onenightstand就無所謂啦......

茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-27 06:11 PM:
[1] 老婆    : <天龍八...
亨兄, 慕容復 好似冇乜情趣 po
你睇王語嫣, 拋個身出唻, 他都無反應.... 好難 onenightstand 喎
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-6-28 00:34:

亨兄, 慕容復 好似冇乜情趣 po
你睇王語嫣, 拋個身出唻, 他都無反應.... 好難 onenightstand 喎
咁.......就改為歐陽克啦, 呢個有情趣啦卦???
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-28 12:45 AM:

咁.......就改為歐陽克啦, 呢個有情趣啦卦???
亨兄, 歐陽克在房中 可能很有情趣, 但平時成日同啲蛇一齊, 好恐怖喎(唔是個個女仔都咁鍾意玩蛇喎 )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【每日一篇好文區】 » [討論]金庸男女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。