<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創]May Wong
返回列表 回復 發帖

[model] [原創]May Wong

May Wong係我未識影相既時候我已經好鐘意佢, 個時我係信和同灣仔298商塲買左好多佢既相, 有一次係灣仔298買相, 條粉腸叫我幫佢買2 張May Wong既大相, 要我150蚊佢仲保証個兩張相會有呀May既親筆簽名, 但要俾晒錢先, 因為之前都同佢買開相都OK於是信佢, 足足等左半年佢都俾唔到相我, 最係唯有退錢. 當時好失望我唔係想要錢我係想要佢既簽名大相. 但世事往往好奇怪, 後來我開始學人玩影相, 當我發現原來佢有幫影會影相我就開始四出想辦法仲於機會黎, 有間影會同我提出可以幫我揾到佢, 我當時相當開心仲決定包塲, 但個影會攪手同我講呀May太耐冇俾人影所以好多人報名, 就算係包塲都有幾個人想包, 佢問我介唔介意同人夾份包, 即二個人包一塲, 諗諗下是但喇可以平一半都OK啞. 以下喱輯相就係個次影

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 3&checkid=d429e

[ Last edited by d8948 on 2005-6-30 at 04:52 PM ]

660 x 990 PIXEL下載

第一次同自己心目中既女神影相, 當然有小小緊張, 但個次真係有D運, 同我夾份包塲個條友係用D好靚既菲林機, 唔知點解部機個日虧虧地, 影4張就有兩張引發唔到閃燈, 最係佢仲停落黎換相機我多謝都黎唔切, 一於狂影個半鐘影左成250張相, 到最後個主持人宣佈夠鐘, 我問佢可唔可以同may合照, 個主持人話如果呀May唔反對佢冇意見,  May亦一口應承, 嘩同model合照試唔小但係同May Wong合照個次都係第一次仲要係着住三點式既May Wong添

[ Last edited by d8948 on 2005-6-28 at 06:52 PM ]

咁post你同佢張合照出黎....
Originally posted by kakeidevil at 2005-6-28 04:53 PM:
咁post你同佢張合照出黎....
你唔識 唔好亂講野, 冇影相佬鍾意出自已個樣!

水禾田, 果d大師級, 都係要賣錢, 先出個相比人睇!
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 05:04 PM:

你唔識 唔好亂講野, 冇影相佬鍾意出自已個樣!

水禾田, 果d大師級, 都係要賣錢, 先出個相比人睇!
我自已都影相.....你冇講錯....
真係冇影相佬鍾意俾自己個樣人地睇.....
影完第一次之後番屋企睇番D相自己就唔係好滿意, 但無辦法己經影左再經影會揾又好貴, 但心中一直諗住如果有機會俾我影第二次就好羅. 機會就直係係我影完第一次十日左右出現. 話說我係影相期間認識左一個係娛樂圈揾食既人, 佢成日夜打電話俾我一來吹水二來想介紹D女仔俾我影相. 有次吹開水同佢講話好想May Wong再影, 條友同我講佢有呀May電話問我想唔想要, 梗係想但要物條件先, 佢唔知發物神經話唔須要, 於是試下打電話俾呀May約佢佢一口應承左接我既job, 以下係影第二次既部份作品.

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 4&checkid=a0f9e

[ Last edited by d8948 on 2005-6-29 at 12:59 AM ]

990 x 660 PIXEL下載

我剛剛睇到一個回覆, 要求我登出曾與May Wong合照的相片, 我貼當然唔係問題(當然我會遮左我自己個様喇)但兄弟你係到有物貢獻要我咁做先, 如果你講得出又令大家滿意, 我即貼 !

喱次當然都有合照喇, 影完之後我幾乎開心到想死咁制 !
仲有我從第一次照既相個度抽左6張出黎晒8R俾佢簽名, 我終於有May Wong親筆簽名仲要係我面前簽添播

[ Last edited by d8948 on 2005-6-28 at 05:48 PM ]

990 x 707 PIXEL下載

Wao i love May 2
Originally posted by choiibm at 2005-6-28 05:49 PM:
Wao i love May 2
仲有第三輯同第四輯你等等
Yeah!! I Love May~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創]May Wong

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。