<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 貝澳渡假屋一問
返回列表 回復 發帖

[旅遊區] 貝澳渡假屋一問

我想知道有關貝澳渡假屋的一d詳情
各位bro.,可以幫我搵搵ma???:
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 05:20 PM:
你睇睇得唔得!
http://www.holidayhk.com/villa.html
Originally posted by william303 at 2005-6-30 05:33 PM:

你睇睇得唔得!
http://www.holidayhk.com/villa.html
thx,really
我仲想知道貝澳附近有咩設施,交通,唔該
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 05:36 PM:

thx,really
貝澳冇咩設施喎!有士多算唔算呀!
大嶼山巴士路線
http://www.i-busnet.com/busroute/nlb/

[ Last edited by william303 on 2005-6-30 at 05:41 PM ]
Originally posted by william303 at 2005-6-30 05:40 PM:

貝澳冇咩設施喎!有士多算唔算呀!
大嶼山巴士路線
http://www.i-busnet.com/busroute/nlb/

[ Last edited by william303 on 2005-6-30 at 05:41 PM ]
thx~~
u r very helpful

[ Last edited by twh1110 on 2005-6-30 at 05:49 PM ]
【icon小偷™】
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 05:36 PM:

thx,really
貝澳其實係一個幾好玩既地方,
果度有一個幾清潔既沙灘,d水好清,果度都係一個營地黎架,
貝澳入面既咸田村係一條渡假村,
好多遊客都會係果度租屋,
貝澳都有一,兩間幾好既餐廳架,就係馬路隔離.
至於點樣入貝澳,有兩個方法,
第一:由東涌搭巴士入去(約45分鐘),冇記錯的話有3,3M,A35都經的.
第二:由中環搭船入梅窩,再搭十幾分鐘巴士or的士就到.
搭巴士的話就幾多號巴士都係經貝澳的,只不過係$唔同!
但要提醒你,貝澳淨係士多,冇便利店or超市,
so要係東涌or梅窩買定野啦!!
話埋樣少少既野比你知,其實"貝澳"以前係叫"杯澳"的
Originally posted by twh1110 at 2005-6-30 05:20 PM:
一個最方便既方法係信和中心租左先咁咪得lor,
但實係會比起入面租貴一,二百蚊架啦~
thx ,車仁兄~
你既資料好有用啊

[ Last edited by twh1110 on 2005-6-30 at 07:21 PM ]
【icon小偷™】
比d相大家睇下~

2048 x 1536 PIXEL下載

2048 x 1536 PIXEL下載

1200 x 900 PIXEL下載

【icon小偷™】
貼下先

【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 閒情逸誌 » 貝澳渡假屋一問

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。