<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 問下各位女會員
返回列表 回復 發帖

問下各位女會員

單選投票, 共有 0 人參與投票
100.00% (5)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
如果有一個男仔明示或暗示咁同你表白,而如果妳又直接或間接拒絕左佢,咁你以後仲會唔會睬佢?
細佬我想同一個女仔表白,又驚講左之後冇朋友做
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-6-30 09:35 PM:
如果有一個男仔明示或暗示咁同你表白,而如果妳又直接或間接拒絕左佢,咁你以後仲會唔會睬佢?
細佬我想同一個女仔表白,又驚講左之後冇朋友做
佢唔煩既,
咪會睬 佢...

太煩的,
以後都唔理 / 鬧佢 tim !!

Originally posted by saki at 2005-6-30 11:02 PM:

佢唔煩既,
咪會睬 佢...

太煩的,
以後都唔理 / 鬧佢 tim !!

即係比人拒絕後千祈唔好死纏爛打?
(但點知佢係唔係怕羞)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-6-30 11:04 PM:

即係比人拒絕後千祈唔好死纏爛打?
(但點知佢係唔係怕羞)
yes . bingo ...

要睇係下個女仔性格先知 ga bor ...
怕羞的通常唔會主動去番果男仔 ....
:cool::cool::cool::cool:我多數都會理佢 ~~~ (因我會當佢係 friend law)

最好,係做到被拒絕後亦關心個女仔..
但千萬... "唔好做麻煩友"

否則,以後不想再見此人 !!
Originally posted by saki at 2005-7-1 11:07 PM:

yes . bingo ...

要睇係下個女...
即是要"再見亦是朋友"?

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-7-1 at 11:24 PM ]
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-7-1 11:22 PM:

即是要"再見亦是朋友"?

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-7-1 at 11:24 PM ]
yes ar ....

虽然会尴尬,但系还是希望不要少左个朋友~
所以加油啦~
支持你啊~
Originally posted by saki at 2005-7-2 09:29 PM:

yes ar ....

有你這一句!我會趁機的!
試吓啦!
我當年對我 fiance 本來無乜好感, 都係俾佢好坦誠嘅表白打動先慢慢响埋一齊,
除非佢對你都有意思, 否則你唔出聱, 成功機會率差唔多係零
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 問下各位女會員

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。