<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你最想邊隊昔日勁旅復興????
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-7-1 04:29 PM:

幾多年前
好多年前
大概你上世抱緊孫果陣(講笑)
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-7-1 06:12 PM:

上季好似賣左9個人走...成為一時新聞

希望佢快d醒啦

我唔記我仲有帕爾馬想講
其實拉素就好似拉科咁
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by crap at 2005-7-1 06:22 PM:

好慘...
由賣走華朗同尼維特同干斯卡奧開始就死人了.....
果個死人會長個腦裝屎嫁 =.=
到走埋文仙尼果時就正式玩完
Originally posted by crap at 2005-7-1 06:27 PM:

無錯, 遲早降班....
陰公
咁咪冇左意甲好重要既一樣野睇-------羅馬打吡
Originally posted by stereo at 2005-7-2 12:41 AM:

唔通因為一兩場波就可以為...
咁我都想熱刺ga...英超5霸中我有填熱刺,佢地以前係點由非聯球會變成甲組球會ga??
Originally posted by stereo at 2005-7-2 01:05 PM:

如能乘你貴言就好了,不過我卻不看好他們下季能夠位列5甲之內

我想過多2,3年到先有咁既能力

佢地都係經過報艱苦階段先升上甲組
以前聽我阿哥講過熱刺有個勁人,佢一人之力帶起熱刺
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-2 01:12 PM:

那個勁人係咪奇連士文
係ar 係ar..........但有冇人知佢點解去熱刺又係熱刺有咩做過
Originally posted by wai0818 at 2005-7-5 04:02 PM:

講起熱刺 , 佢都有好多好多勁人 ...
獲加都可以話係占士既早期版
Originally posted by pakho at 2005-7-15 10:53 PM:
冇咩邊隊最想復興~羅馬&華倫&紐卡素啦
最想佢沉就有~~~car~.~
你話如果一支本來爭冠軍既前列份子,一下間降到落聯賽既深淵...你話好唔好睇
]
咁諾定咸森林l呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你最想邊隊昔日勁旅復興????

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。