<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警民關係科!!![C+月+積極+]
返回列表 回復 發帖
咁係咪我企係星際or信和or好景門口帶住個免提等人,
4 a% N5 c: t$ I5 Q$ w警方就應該懷疑我幫盜版集團做天文台呢??
8 d9 B) I# R3 |0 u唔係講笑,我就試過因為咁比D "Y屎"逗!!!
: ~9 V! y9 w6 t' i- _$ ]問野又寸七七,乜野"咁X得閒企係度做乜Q呀,唔洗做呀??"
6 {/ X4 M" b2 P/ y' |"咁X多地方可以等人你唔簡,簡呢度?想上上面睇碟呀??") D9 R& ^, Y/ p; k1 b4 Y
班"Y屎"查完證仲要多口彈多我一句:"趕住上好景買四仔牙??"
, s; E6 e7 O% Z! U, v7 E5 Z8 c  o好彩我個Friend個陣到左,唔係我一定忍唔住爆粗X佢!!!
" l# s- }1 x- m3 v6 h# W5 J/ a如果個次我真係等人買四仔我都算,
% F, S4 b# g, D% m% C* N但其實個日我只不過約左Friend去後面廣華睇氣鎗姐,/ p2 v7 ]* d8 i; D0 i$ a, a# u2 f
我有問必答,咁好禮貌答你,你用D咁既態度對我,
( Z2 I9 l" g7 S叫我點Q樣"警民合作"呀??
! Y( k; l8 d: y2 o! T" R5 j* H8 B
$ P/ j+ \; _) c" ^; k. u4 r8 L2 `
P.S.唔洗回應我,我唔想"徒"時間駁你!!" V+ p7 j! B0 C9 Q% G
      睇完大家既回應,
9 ]# e" d- U/ x. C% q( }      你必需承認你今次企圖或意圖化解警民"誤會"既行動非常失敗http://forum.hkgolden.com/faces/clown.gif
! y7 P2 |9 u8 z      收隊,PEACE~!~!

, f, q! c/ s& n- p+ O5 Q  y* P, q8 {3 ]+ K: z& v
[ Last edited by so1874 on 2005-7-1 at 01:58 PM ]
Originally posted by SSK at 2005-7-2 03:09 AM:
5 ~! g7 N0 ~; Z+ t, ]大家比d龜嗰時請先冷靜記住一d知料:
, z* E; M) |7 [: `8 j...
. x9 b2 N, ~+ `2 C% {: ~( X
' d  l* F( r* U6 ?, d
咦~~SSK兄你好似好有經驗咁噃......
& J! a8 ^4 h; q, lhttp://x2.putfile.com/6/17000590939.jpg  m, L% A9 c: o, Y% e
Originally posted by 丹山 at 2005-7-4 01:10 AM:; }3 y, A' `4 ^$ K& o( }' e
6 Z+ l9 X7 S$ T4 o2 y
3 c; n% l) d4 C( j
話人地要著得4正 唔好鬼五馬六果...
4 s4 }" w3 ], k8 B

% p$ ~& Q. C; e+ k丹兄弟,借圖你出聲,有我名架幅圖,唔係下次人地以為我潤佢呀,3 n5 l" ~7 y1 o- w
不過...
( _" S6 l7 G/ d. G+ t
Originally posted by pkdonald at 2005-7-4 05:26 AM:) {, t# V3 t. t3 S% w3 v1 g
我並不是警務人員
6 B. q' w5 @. g- z7 f' ]2 C% w. B# E1 p# b8 J8 n
. [$ V& t& P) o, L! x% D( ~
咁請問兄台係屬於邊種紀律部隊呢??" ]+ ^3 X5 [/ W
你係之前既發表話自己見唔少街頭古惑仔,又話自己做case都車過唔少打交打到傷哂d古惑仔咁,9 ~3 ]6 q4 m* a5 X
你又唔講明自己唔係警務人員,
; P# F5 W) i. R. `3 O; k% j淨係話自己係做紀律部隊,
0 n6 T+ E! Y% _9 y* m咁好易令人對號入座架喎~~
Originally posted by 丹山 at 2005-7-4 07:34 PM:
& |" H: W& q. ?: J/ G
6 @- @4 |: n; r0 x) O- ESORLI大佬下次記得
' V' Y- s1 ^' B  R/ J0 J+ y

8 Q" w2 e( D% v, m  O5 S7 q/ y# x. Y丹兄弟,我都係借D倚出來搞下笑姐~~唔洗SORRY咁嚴重喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 警民關係科!!![C+月+積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。