<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創]前工展小姐冠軍李依雯,靚女黎架,可能會出位或出名架
返回列表 回復 發帖
彈下彈下的一part  [d8948+]

備註:kodak機簡單,易用,價錢合理,

100_1471_new.wmv

[ Last edited by d8948 on 2005-7-2 at 10:28 PM ]
好掂丫~條女又好~又影得好~
支持你
前工展小姐冠軍李依雯?

547 x 700 PIXEL下載

465 x 700 PIXEL下載

1152 x 1728 PIXEL下載

Originally posted by liverpool-tam at 2005-7-3 01:17:
前工展小姐冠軍李依雯?
Liverpool-tam

多謝分享. 請問係唔係你自己影, 此區袛可張貼原創作品 !
李依雯小姐,若你見到這則報導,請與小弟聯絡!

[

[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2005-7-3 at 02:29 AM ]

2580 x 1720 PIXEL下載

1720 x 2580 PIXEL下載

hahaa果日我frd都有返喎xD
一個燈一個綠xD 唔識佢tim =P
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-7-2 20:11:
多謝版主欣賞,只要版主開懷,會員happy,辛苦少少有乜所謂,
我攪緊三個短片,用google video viewer.
勁喎!!!
影得好清, 正!!!
下次用26fun個server upload啦
您自己拍架嘛

3個短片保存檔

53940_f88b4.wmv (4.7 MB)

53952_2d654.wmv (3.6 MB)

53955_19439.wmv (2.3 MB)

Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-7-3 09:36 AM:

勁喎!!!
影得好清, 正!!!
下次用26fun個server upload啦
您自己拍架嘛

3個短片保存檔
係丫,版主大人,自己拍架,當天正前往買豉油碟,見到個靚女,咪立即拿出袋中

Kodak Easy Share DX4530(500萬像素)DC拍下囉,唔好浪費左部機嘛!

都講,Kodak機,勁抽,易用,簡單,價格合理
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2005-7-3 09:42:
係丫,版主大人,自己拍架,當天正前往買豉油碟,見到個靚女,咪立即拿出袋中

Kodak Easy Share DX4530(500萬像素)DC拍下囉,唔好浪費左部機嘛!

都講,Kodak機,勁抽,易用,簡單,價格合理
咪鬼叫到我老哂
係呢, 個相機幾錢呀?
我好似之前問過
又唔記得左
抵到爛,2004年用左$2500在豐澤買下,

個sale同我講,這部Kodak唔好,

我一於少理佢,就買這部,

可以留意Kodak最新超薄機,

我影這位小姐時,同場有位拍友手持住部勁機,左set右set,可能要求高啦,

起跑都輸俾我部傻瓜機啦,哈哈..............

http://www.kodak.com/eknec/PageQ ... ;pq-locale=zh-tw_HK

[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2005-7-3 at 10:36 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [原創]前工展小姐冠軍李依雯,靚女黎架,可能會出位或出名架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。