<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 手機版 » 【手機MP3鈴聲製作站】肯分享+
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 9/7/05 00:59:
最潮爆鈴聲!

[ Last edited by william303 on 2005-7-9 at 01:03 AM ]
要用三十分先可以攞到,我仲欠一分,嗚....嗚....
楊千嬅系列

唔同既心情可能用唔同既mp3鈴聲架~~

想流淚或吻別時:

小城大事

吻下來 豁出去 這吻別似覆水
再來也許要天上團聚
再回頭 你不許 如曾經不登對
你何以雙眼好像流淚

極度悲觀時:

悲歌之王

神只會歧視我 禱告假裝聽不到
迫得悲觀的少女窮途無路
為有絕望 彈盡世間各樣好 堅決拒絕祈禱

扮烈女烈仔時:

烈女

烈女不怕死 但憑傲氣
絕沒有必要呵你似歌姬
知你好過了便要分離
沒有骨氣只會變奸妃
烈女不怕死 又何懼你
不會失去血性和品味
知你一向以我去攝期
迎合你便令名譽掃地

想進入童話般夢幻時:

星之碎片

梁朝偉: 情為何物哪用看真理
楊千嬅: 陪你 蒙上眼睛看盡大世界
楊千嬅 + 梁朝偉: 聞到你生命如無限大
楊千嬅: 慾望在風中舞擺
楊千嬅 + 梁朝偉: 伴我在逛街 跟你 蒙上眼睛看夢幻世界 肉眼怎可了解
梁朝偉: 幸福找不到邊界
楊千嬅 + 梁朝偉: 誰擔心給你拐帶

一吻就想偷心?

處處吻

你小心 一吻便顛倒眾生
一吻便救一個人
給你拯救的體温 總會再捐給某人
一吻便偷一個心
一吻便殺一個人
一寸吻感一吋金
一秒崎嶇的旅行

別了她 她吻他
他吻她吻他吻她延續快程
你我他真高興
下個他 她吻他
他吻她吻他吻她延續快程
你我他真高興
十個她 千個她
恩愛擴展的旅程

楊千嬅_小城大事.rar (482.6 KB)

楊千嬅_悲歌之王.rar (404.4 KB)

楊千嬅_烈女.rar (522.5 KB)

楊千嬅_星之碎片.rar (551.9 KB)

楊千嬅_處處吻.rar (576.1 KB)

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
仲有仲有

1.唐伯虎點秋香其中一part~

2. 蘋果加玫瑰....

3.唐伯虎點秋香第2part..燒雞翼~

6.睇下敢唔敢用啦

[ Last edited by nanami_04 on 2005-7-9 at 05:31 PM ]

書童對聯.rar (229.1 KB)

美身茶療.rar (232.9 KB)

燒雞翼.rar (175.9 KB)

夕陽無限好.rar (1.3 MB)

國泰有幾遠.rar (298.8 KB)

四樓有四級.rar (128.6 KB)

我只想跟你未來浸在愛河
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-9 05:07 PM:

版主,加了分未?!
您當我老馮牙
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-9 17:29:

您當我老馮牙
OK,Sorry
冷靜D...
Originally posted by 大波仔 at 2005-7-9 05:43 PM:

OK,Sorry
冷靜D...
之前已經加左俾你喇
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-9 17:44:

之前已經加左俾你喇
係既,謝,對唔住,只係問下o者,因為我唔知做乜多左d分出黎
所以問下加左未,唔知係咪尼個post加...@@"
對不起,月月鳥兄...
咁我都同您講聲 --- 對不起
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-9 18:10:
咁我都同您講聲 --- 對不起
Sorry Again,No Need to Say
1. 飄移 + 杜汶澤獨白
2. 夕陽無限好
3. 叮噹 開場 intro
4. 我係小忌搽 (日語版插曲)
5. 明日恩典
6. 長腿叔叔

01--飄移--杜文瘸(0m_35s).rar (477.5 KB)

夕陽無限好.rar (453.9 KB)

叮噹配息.rar (97.5 KB)

我咳小忌搽_(日語版插曲)_diy.rar (482.7 KB)

容祖兒_明日恩典_diy.rar (312.5 KB)

長蜷叔叔.rar (226.6 KB)

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 手機版 » 【手機MP3鈴聲製作站】肯分享+

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。