<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 韋拉待價而沽
返回列表 回復 發帖
This news is IMPOSSIBLE
Originally posted by ---fans at 2005-7-9 09:38 PM:

個球員已經平頂啦....
仲財政....
無錢吾買"希比"又傾"巴迪斯達"啦!
就係無錢所以買唔到巴迪斯達,
阿記本來係有錢,不過高層唔比雲加用太多錢買人,最小比曼聯車仔小好多..........
Originally posted by ciger at 2005-7-9 09:44 PM:
起球場呢d更係融資啦,要還架,希比同傾巴迪斯達如果好鬆動就唔只出一千萬鎊啦!不過我都唔係好信會賣韋拉
咁應該出幾多?
2000萬,3000萬,8000萬show off自己好有錢然後比人掠水?
大概只有車仔,皇馬同白痴先會咁做.....

阿仙奴向來"精打細算"

亨利,韋拉,安力卡,龍格保,比提加埋吾夠1000萬...
Originally posted by wilson8570 at 2005-7-9 09:47 PM:

就係無錢所以買唔到巴迪斯達,
阿記本來係有錢,不過高層唔比雲加用太多錢買人,最小比曼聯車仔小好多..........
咁貴就吾買law,人地叫價2000萬你又比呀?
佢覺得吾合理就吾買!

可能你地打機太多,run一個球會要精打細算架,
世界上無幾多個俄國佬,無幾多好似皇馬咁既會有政府借錢比佢玩.....
Originally posted by ---fans at 2005-7-9 09:45 PM:
根本點會話無錢呀....

吾好玩啦,香...
果次巴迪高射死左阿記呀好似= ="
摺吧啦
以當今球員轉會價格,買一個當打而且有名氣的巴西國腳,仲要過往兩屆都有尚佳表現,要出兩次價先比到一千萬鎊,阿仙奴出手絶對係低,相較利物浦,曼聯肯定唔係錢多到嚇死你
Originally posted by abc123aa at 2005-7-9 09:55 PM:

果次巴迪高射死左阿記呀好似= ="
係呀,但吾係贏咩"行軍快速"wo!!!!!!
意大利係打防守,打戰術,
英格蘭打速度,體能,士氣
Originally posted by ---fans at 2005-7-9 09:32 PM:
阿仙奴無錢?
吾好玩啦!

阿仙奴,利物浦,曼聯d錢多到嚇死你,
睇下要點用架姐.....

祖記呢d白痴出價叫佢收檔啦!意大利波一早已經沒落架啦!
請你小心你ge言詞
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-10 12:24 AM:

請你小心你ge言詞
500萬再加個大大後備就想換人地隻車,吾係白痴係咩?
等於曼聯第一次出價900萬買細哨....

當人地係傻仔?定係自己係?
Originally posted by ciger at 2005-7-9 09:44 PM:
起球場呢d更係融資啦,要還架,希比同傾巴迪斯達如果好鬆動就唔只出一千萬鎊啦!不過我都唔係好信會賣韋拉
你甘講有問題拉,雲格不嬲買人個風格都吾係掉錢落咸水海,吾同紅魔同車仔;吾通你有幾千萬,落街買部二手ps2,比八百叫做窮?要拿夠三百萬買部機先至叫做有錢?non sense
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 韋拉待價而沽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。