<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 真心話遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾榮 at 2005-10-9 11:44 PM:
會呀

樓下: 有冇曾經接受同性ge示愛?
冇= =
Originally posted by 腳指o at 2005-10-10 12:00 AM:

冇= =
Originally posted by 小叮噹 at 2005-10-10 07:21 AM:

無 因為佢地根本無機會 講真呀我除左同自己鍾意果個女仔講野 其他人都唔會講囉 除非真係有d乜野問題要出聲先表達到先會出聲囉
樓下:
你暗戀過幾多個女仔?
Originally posted by 小叮噹 at 2005-10-10 02:44 PM:

樓下:
你暗戀過幾多個女仔?
ha,好多,十幾個la
多到唔記得左

next:
有冇曾經懷疑過自己既性取向
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-10 09:16 PM:

ha,好多,十幾個la
多到唔記得左

next:
有冇曾經懷疑過自己既性取向

你有個幾多個女朋友
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
一個咁大把~~!

如果你失戀你會用邊個歌黎形容自己?
愛機-高達RX-78
如果我失戀就梗係 "他不準我哭" 啦!
樓下o個個: 你既理想情人係點架?
理想既情人? 睇性格啦, 就得人 唔好咁懶對我好啦. 樣同身材都係次要
樓下......有無試過異地戀,即係你係外國你既男/女朋友就係香港, 如果有你可以keep到幾耐呀?如果無, 你有無試過同男/女朋友分開好耐無得見呀?而你地又依靠咩keep住段感情呢?
有 平時打下電話 記o的小禮物比佢 同玩下msn 佢反來hk我會愛爆佢
下邊 如果你同你女友出街冇$咁點
我會同佢講無錢,不如返屋企睇下雪櫃有乜野,玩下煮飯仔!

樓下 : 當日飛你的男/女朋友,有無試過之後向你認錯,希望重修舊好?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 真心話遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。