<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 真心話遊戲
返回列表 回復 發帖
自己問楊受成囉

next:
有冇裝過隔離屋做緊乜??
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-8 17:06:
自己問楊受成囉

next:
有冇裝過隔離屋做緊乜??
冇.
next:
想不想擁有真愛?
Originally posted by 151515 at 2005-12-8 05:51 PM:

冇.
next:
想不想擁有真愛?
好想
下面個位有冇一個最深愛既女人但唔可以起埋一齊?
Originally posted by tom321 at 2005-12-8 06:21 PM:

好想
下面個位有冇一個最深愛既女人但唔可以起埋一齊?
有,令我體會到一樣野

next:
有冇試過搞大你女友/比男友搞大你個肚????
Originally posted by kakeidevil at 2005-12-8 19:11:

有,令我體會到一樣野

next:
有冇試過搞大你女友/比男友搞大你個肚????

next:

Do u like nude model?(CHECSS likes very much)
no I DONT like
NEXT: 有冇試過同時俾兩個人鍾意,???
答:無(如果有自己都唔知)
問:如果你發現你暗戀個個女仔好似有男友你會唔會仲鍾意佢?
ans:會,我以前試過等,而加就唔知,因為我有個好好既女朋友^^

que:你父母唔同意你拍拖,仲成日叫你男朋友/女朋友唔好偷偷上你家,你又沒太多錢走,你會點~??
Originally posted by KKBoy at 2006-1-2 04:41 AM:
que:你父母唔同意你拍拖,仲成日叫你男朋友/女朋友唔好偷偷上你家,你又沒太多錢走,你會點~??
同父母鬥長命.

問: 百幾萬年薪 or 理想對象. 你會揀邊樣? 點解?
Originally posted by fantasywave at 2006-1-2 09:06 AM:

同父母鬥長命.

問: 百幾萬年薪 or 理想對象. 你會揀邊樣? 點解?
理想對象: 因為你的工作能力係跟住你, 好工可以再揾, 但係理想對象唔係咁易再遇到.

樓下: 你有冇試過同同班同學/同事拍拖? 散左點收科?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 真心話遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。