<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 真心話遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 10michaelowen at 2005-7-10 11:45 AM:
兩年幾lo~之前我終於話佢豬我中意佢la...
佢叫我:仔
我會叫佢:xx豬
= ="

樓下!!!!!!!!!!!!!!!!!!
試過為左女/男朋友cry未丫~因咩事會咁呢~~~
Originally posted by conversekita at 2005-7-10 03:42 PM:

佢叫我:仔
我會叫佢:xx豬
= ="

樓下!!!!!!!!!!!!!!!!!!
試過為左女/男朋友cry未丫~因咩事會咁呢~~~
試過好多次,多到唔記得咁多,通常都係佢地要求分手時cry
不過到尾都分唔到,下次佢地又cry住叫分手,永無止境,必須忍痛放生

樓下
(男仔請答) 如果有得選擇,你會搵日本妹定係香港女仔做女朋友?
(女仔請答) 如果有得選擇,你會搵外國人定係香港男仔做男朋友?

[ Last edited by Rika on 2005-7-10 at 09:04 PM ]
Originally posted by Rika at 2005-7-10 09:01 PM:

試過好多次,多到唔記得咁多,通...
真係答唔到~
日本妹雖然樣靚身材正, 皮膚又白又滑, 但係唔識英文
香港女仔雖然冇日本妹o既優勢, 仲要貪慕虛榮, 但係溝通到

下面o個個~有冇比男/女朋友當眾打過?

[ Last edited by yeahchan on 2005-7-10 at 11:08 PM ]
當然有啦~~~打情罵x丫ma~呵呵

下面的人兄a_a
有冇真心對一個人???(唔係玩玩下果隻,過人世果d)
算有既~
不過未係女朋友黎架
唸住中意佢一世咁

下一個
係你人生中,你會點樣過一個冇拖拍既暑假呢?
我由小到大都過開一個人ge暑假
直到2年前先至唔係一個人過
如果要我過返一個人ge暑假,即係假設我同我gf breakup左
我唔會用一個暑假去再強求愛情,而係去體驗其他野
當然我會返工、但係工餘我都會學習、考取其他野
儲夠錢再讀個學位
一為證明自己
二為學習、充實
始終,人大個左,開始識諗......

下一個
你認同 "男人會想女人好、想大家都o係段關係度開心/而女人則係想個男人對佢好"呢個看法嗎?
試發表意見 ^^
兩條問題wow...我照答...
[男人會想女人好、想大家都o係段關係度開心]
我會想我女人好, 想大家都開開心心...
但唔會剩係響性方面作大前題...
[而女人則係想個男人對佢好]
掉翻轉你係女人諗下呢個問題...其實男人都好想個女人對佢好...
大家對大家好咪得囉...

樓下: (希望答得有深度D)
如果你女朋友學歷比你高, 你覺得呢段感情會唔會長..??
都係在乎個女仔係咪真係真心鍾意你...
樓下如果你條女唔聽你打比佢ge電話係咪姐係唔鍾意你啦?
唔係只係想發下你[皮四]
下一個,你會唔會同一個你唔love 的人拍拖
會呀

樓下: 有冇曾經接受同性ge示愛?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 真心話遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。