<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 投最佳老鬼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-9 11:25 PM:

咩年代...咁諗呢d野=.="
.......如果有睇琴日創世紀就知......我佛雖慈悲,華叔叫阿添去還擊,人地張自力做埋呢d衰野就話啫,
但係米尼同我根本冇針對過清揚兄你,所以根本唔會有仇~
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 11:25 PM:

曹操話我寧可負天下人,休教天下人負我ar
孔子仍「大成至聖先師」,
曹操是什麼 ?
在楊修之死一案中卻可告訴你
Originally posted by abc123aa at 2005-7-9 23:24:

我並唔係講米尼同我以德報怨,
我係講你,如果你做到的話將有更多人真真正正認同你。
我唔會投降架
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
:cool: bye bye see me never in here
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 月月鳥 at 2005-7-9 11:27 PM:

孔子仍「大成至聖先師」,
曹操是什麼 ?
在楊修之死一案中卻可告訴你
曹操只是一界武夫,根本不能跟孔子此等先師相比!(我唔熟歷史竟然可以打到呢d字出黎= =")
摺吧啦
就看一下爭拗何時停
EF小人物

Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 11:29 PM:
:cool: bye bye see me never in here
改改你D英文先:

Your sentence has one problem with subject/verb agreement....there is not subject in this sentence.

A better one would be: Bye, you will never see me here again.

I do hope you would stick to your word at 11:29pm HK Time on July 9, 2005 (regarding your last statement)...iand don't eat your own words.

[ Last edited by Gretzky on 2005-7-10 at 01:27 AM ]

Originally posted by abc123aa at 2005-7-9 11:29 PM:

曹操只是一界武夫,根本不能跟孔子此等先師相比!(我唔熟歷史竟然可以打到呢d字出黎= =")
睇得出你歷史好唔掂,中文都係...........
曹操只是一(介)武夫
Originally posted by step025 at 2005-7-10 02:02 AM:

睇得出你歷史好唔掂,中文都係...........
曹操只是一(介)武夫
睇唔到我d字嗎???一早講左啦,你講到你自己好似好叻咁

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-10 at 02:16 AM ]
摺吧啦
點解唔可以退一步海闊天海....
從來冇人叫你走...
係你自己之前話走.....
宜家又話人迫走你..
唔知你想點....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 投最佳老鬼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。