<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 投最佳老鬼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 09:45 PM:

你叫我走我一定走low,你歡迎我冇用架
清揚兄,

We all always run into situations where our presence/opinion is not appreaciated...but does it mean we only have 2 choices? Either a)Fight till the last breath and b)Leave with grunges

I think there is a third choice wor...your 氣 can be 順D as well as others....think so?

Gretz

Originally posted by Gretzky at 2005-7-9 21:54:

清揚兄,

We all always run i...
算la,我都系...........
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
投了bergkamp
無話可說
變成咁
真陰公
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 10:03 PM:

算la,我都系...........
知彼知己 means knowing yourself and knowing your opponents...good football players don't think about what happened just seconds ago (even if it was a missed penalty, yellow card or some barbaric tackle)...good football players put their personal gain aside and think about the future (a great pass or shot...)

We all have our own opinions...maybe you wanna find people to agree w/ you on a particular matter...but not having buddies doesn't mean you have to be at war with them, right? I am sure you are mature enough to do that.

Let's chill and respect one another here....and I am speaking to everyone (not just a person) who's personally, emotionally involved here....

[ Last edited by Gretzky on 2005-7-9 at 10:17 PM ]

今晚系我系度既最後一晚,過埋今晚系呢度冇可能再見到我
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 10:21 PM:
今晚系我系度既最後一晚,過埋今晚系呢度冇可能再見到我
As you like it....I guess... Stick to your word la...

Originally posted by 清揚 at 2005-7-9 09:45 PM:

你叫我走我一定走low,你歡迎我冇用架
清揚兄,你要走冇人留得你住,同樣你唔想走趕你都唔走!!

唔好怪我多口,你對碧咸已經係偏見,下下有關足球都搵佢黎講,我怕你遲d講講下籃球都搵佢黎講!! e.g.佐敦既入樽碧咸一世都學唔到!! 你要講佢都ok,但可唔可以理性d?無啦啦搵伯金同碧咸比?一個前鋒一個中場比咩?你問心,你下下講碧咸係咪有心撩人? 講講下就發晦氣叫版主趕你走,可唔可以唔係咁小朋友? 直d講句,版主真係趕你走,你都冇得怪人,係你自己叫人咁做......(突然諗起周星馳既白面包青天佢打阿吳啟華個幕 )

算啦,人與人相處都係想開開心心jei, 你又咁不滿版主咁重留係度做咩?你又唔係係度打工,唔洗為5斗米搞咁多野.

我唔係叫你同版主扮死狗,做番自己咪得羅,人不犯我,我不犯我,係咪?
Originally posted by hkcitywong at 2005-7-9 22:28:

清揚兄,你要走冇人留得你住,同...
hkcitywong兄~講得好           +1
Originally posted by 左輪仔 at 2005-7-9 10:32 PM:

hkcitywong兄~講得好           +1
原來咁都有分加

說回正題,我會選shearer,年紀同伯金差唔多,咁依然係英超5大射手,入球又高,重打到英格蘭都想佢出山,可以講係英格蘭最出色既前鋒
Originally posted by hkcitywong at 2005-7-9 22:28:

清揚兄,你要走冇人留得你住,同...
一堆廢話,我就系我,我走系因為你地
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 投最佳老鬼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。