<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果個男仔矮過個女仔,年齡又細過個女仔..
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-10 12:42 PM:

冇乜"計". 不外乎突出自己形象引起她注意(不過小心變小丑), 制做單獨接觸機會, 例如一齊晚些放工....
但係我地唔係同1間公司.

Originally posted by 奶仔 at 2005-7-10 01:11 PM:

但係我地唔係同1間公司.

等  和 自己 制造 機會, 不過小心唔好太心急而 嚇親人
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-10 01:16 PM:

等  和 自己 制造 機會, 不過小心唔好太心急而 嚇親人
我就係怕會嚇親佢.

如果我見到佢既時後,比隻細細地既公仔佢加張紙仔.

但係唔知寫d乜好.

甘可唔可以???
Originally posted by 奶仔 at 2005-7-10 01:43 PM:

我就係怕會嚇親佢.

如果我見到佢既時後,比隻細細地既公仔佢加張紙仔.

但係唔知寫d乜好.

甘可唔可以???
好似好急進喎, 除非你地有傾有講, 或者你好有信心佢對你有好印象,  如果唔喺可能會一招了(結)......可能會嚇親人(你要知好多人都會 無功不受祿)....
小弟唔易做, 大佬更難當
飲茶你行先, 吹水我最叻 (好文區茶客 - 冰鮮潛龍™寫於人間死城)
Originally posted by fatfatdragon at 2005-7-10 01:54 PM:

好似好急進喎, 除非你地有傾有講, 或者你好有信心佢對你有好印象,  如果唔喺可能會一招了(結)......可能會嚇親人(你要知好多人都會 無功不受祿)....
甘我真係唔知點做...........
做"好"朋友先啦...我覺得.....慢慢對佢好..根住成為佢的身邊一部份......到時佢會覺得你內在重要過你外表....
無外表唔緊要
努力搵錢收購佢間公司,升佢做你祕書,錢喎,係女人都鐘意啦,食硬
Originally posted by Rika at 2005-7-10 11:31 PM:
無外表唔緊要
努力搵錢收購佢間公司,升佢做你祕書,錢喎,係女人都鐘意啦,食硬
我怕佢到時嫁左比其他人喇!

Originally posted by miffionaa at 2005-7-10 10:55 PM:
做"好"朋友先啦...我覺得.....慢慢對佢好..根住成為佢的身邊一部份......到時佢會覺得你內在重要過你外表....
我都希望有呢天
Originally posted by 奶仔 at 2005-7-10 11:47 PM:

我怕佢到時嫁左比其他人喇!

唔唔... 咁就不如試下買車買樓先,銀彈快攻,要快,怒約佢,唔比時間佢考慮,食左再諗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果個男仔矮過個女仔,年齡又細過個女仔..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。