<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果個男仔矮過個女仔,年齡又細過個女仔..
返回列表 回復 發帖
Originally posted by miffionaa at 2005-7-10 10:55 PM:
做"好"朋友先啦...我覺得.....慢慢對佢好..根住成為佢的身邊一部份......到時佢會覺得你內在重要過你外表....
好老實既做法,不過我覺得時間長而成功機會唔大
老實講,樣,錢,學歷
食中其中一樣都殺到唔少,老老實實喇你中邊樣?
Originally posted by Rika at 2005-7-10 11:58 PM:
老實講,樣,錢,學歷
一樣都無呀!
Originally posted by 奶仔 at 2005-7-11 12:04 AM:

一樣都無呀!
遲D會唔會有其中一樣呢?
要追到人,都要說服到自己人地鐘意自己D乜先得(我覺得啦,唔岩聽可以不理)
Originally posted by Rika at 2005-7-11 12:08 AM:

遲D會唔會有其中一樣呢?
要追到人,都要說服到自己人地鐘意自己D乜先得(我覺得啦,唔岩聽可以不理)
鍾意佢夠成熟.

唔會好似d妹妹仔甘.
Originally posted by 奶仔 at 2005-7-11 12:14 AM:

鍾意佢夠成熟.

唔會好似d妹妹仔甘.
仲有我覺得佢人公會高過我,因為我知佢好似係做緊senior既title
經濟獨立.
Originally posted by Rika at 2005-7-10 11:58 PM:
老實講,樣,錢,學歷
我又唔應同你的看法.........
睇下個女仔好唔好啦......
你無$,無樣,無學歷,都不是最重要
最重要對自己有信心......
Originally posted by 奶仔 at 2005-7-11 12:14 AM:

鍾意佢夠成熟.

唔會好似d妹妹仔甘.
OKOK~ 我明白你鐘意佢乜
不過我係指你會覺得個女仔會鐘意你D乜
換句話講就係你最好既優點係乜
Originally posted by Rika at 2005-7-11 12:18 AM:

OKOK~ 我明白你鐘意佢乜
不過我係指你會覺得個女仔會鐘意你D乜
換句話講就係你最好既優點係乜
我好容易令人開心.

唔知算唔算系優點?
Originally posted by michael~~ at 2005-7-11 12:18 AM:

我又唔應同你的看法.........
睇下個女仔好唔好啦......
你無$,無樣,無學歷,都不是最重要
最重要對自己有信心......
我覺得八成以上既女仔都中呢三樣其中一樣或以上,有就優先,無就唔係唔得,會難D囉
不過我都同意信心都好緊要
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果個男仔矮過個女仔,年齡又細過個女仔..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。