<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:25 AM:

畢特水準太唔穩定la....= =

不過如果英格蘭用祖cole...加謝拉特、林柏特同碧咸ge話
咁成條中場線都好掂....又夠爛打又有體能....攻守兼備呢....
妖~~畢特做破壞叻
但慘就慘在佢破壞自己球隊既攻勢仲叻
Originally posted by vally at 2005-7-11 01:29 AM:
而我就覺得英格蘭可能攞到06年 wodld ...
我捧左7年喇,98年開始捧,真係一次又一次睇住佢地失誤><"
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:29 AM:

妖~~畢特做破壞叻
但慘就慘在佢破壞自己球隊既攻勢仲叻
依家佢係紐卡素都唔見左影= ="
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:28 AM:

反而意大利從來都冇擔心過門將..............
反而真係多得濟....
又保方又托度...
艾比亞迪同古迪仙尼擺o係其他國家肯定係正選
可能英格蘭球員較少出國搵食...
d球會又唔興外借d門將出去ge @@
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:33 AM:

依家佢係紐卡素都唔見左影= ="
又老又唔係勁
都係做後備la佢....
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:33 AM:

可能英格蘭球員較少出國搵食...
d球會又唔興外借d門將出去ge @@
無計,大球會個個都唔肯用自己國家門將....
個個係細球會俾人射到傻哂,去到國家隊適應唔到
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:34 AM:

又老又唔係勁
係曼聯果時已經同史高斯相差好遠= ="
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:36 AM:

無計,大球會個個都唔肯用自己國家門將....
個個係細球會俾人射到傻哂,去到國家隊適應唔到
咪係=_="
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:34 AM:

又老又唔係勁
雖然人地話曼聯如果唔係有史高斯既話,畢特就會係正選
有d"既生瑜,何生亮"既feel

但我既感覺就係曼聯好彩有史高斯
如果唔係靠畢特既就大鑊la!!
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:36 AM:

係曼聯果時已經同史高斯相差好遠= ="
其實畢特初出道o個陣上位係快過碧咸同史高斯
史高斯o個陣仲打緊前鋒
碧咸都未爭到位
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。