<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:45 AM:

都唔係咁關事...
碧咸係打右中場...
哦,原來係咁
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:48 AM:

哈!當時亂到全世界都呆哂係度搵波
得蘇斯克查同舒靈咸有反應 ^^
古科仲喊緊
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:50 AM:

記得好清楚喎你,我都唔記得了= ="
冇可能會唔記得
o個個畫面起碼睇過100次以上
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:51 AM:

冇可能會唔記得
o個個畫面起碼睇過100次以上
100次= ="???點解既
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:52 AM:

100次= ="???點解既
o個陣時錄左呢場波...之後兜兜轉轉不段翻睇睇左好多次
之後買左曼聯99年3冠王既dvd..又係睇左好多次...

作為曼聯迷見到入完波之後舒米高打關斗..
成班後備球員衝哂出去既一刻冇可能唔會睇多幾次...
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:54 AM:

o個陣時錄左呢場波...之後兜兜...
遲d有錢都買黎睇下先,回味下^^"
摺吧啦
老實講果兩球波我都覺得有d符碌成份,第一球加利仔撻Q咁啱落左去舒靈咸到,如果落左去拜仁球員腳下,就解左圍喇,第二球舒靈咸都想直接攻門,不過又啱落左蘇斯克查到,如果落左去拜仁球員腳下,又係解左圍喇,而且拜仁有球笠射中柱,真欠運
但係踢波就係咁架啦,實力+發揮+運氣,而且贏歐聯唔係話一場兩場有運就攞冠軍,係要過五關斬六將,兼且當年曼聯真係好韌,一球上落真係打佢唔死
Originally posted by ciger at 2005-7-11 02:23 AM:
老實講果兩球波我都覺得有d符碌成份,...
當年班球員當fit,梗係啦~又有舒米高呢個門神係度喎
摺吧啦
都有唔少人睇好英格蘭系06世界杯入決賽甚至冠軍。
但睇過歐洲國家杯﹑世杯入選賽既英格蘭以及美洲杯及洲際杯的巴西
﹑阿根廷﹐會發覺英格蘭雖然已經可以堪稱係世界五強(巴西﹑阿根廷
英格蘭﹑荷蘭﹑捷克)但整體不協調﹐就係鋒線與中場及後場差距非常
明顯﹐歐文及魯尼同後備華素爾﹑迪科爾都係速度型前鋒﹐其他類型
如賓特或希斯基等高中鋒又根本未夠班打世界杯﹐可以咁講英格蘭
係爭左個速度加技術如亨利﹑薩維奧拿咁既鋒線殺手﹐艾歷申要點解
決前鋒問題係英格蘭系世杯可以走幾遠既關鍵。
Originally posted by ciger at 2005-7-11 02:23 AM:
老實講果兩球波我都覺得有d符碌成份,...
唔係加利仔呀,係傑斯用右腳
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。