<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
總之就係無心插柳啦,同埋有d人話全靠碧咸兩個角球就真係夾硬黎,第一個角球跟本冇威脅,之後撞左三四腳先落到舒靈咸腳下,而傳媒過份誇大碧咸技術水平來討好一眾唔識足球只睇靚仔的球迷,亦係點解咁多人鍾意串碧咸嘅原因

[ Last edited by ciger on 2005-7-11 at 01:18 PM ]
Originally posted by ciger at 2005-7-11 01:07 PM:
總之就係無心插柳啦
係有d運氣架la~
嘩, 講英格蘭, 曼聯, 我一定要加入啦

英格蘭06年會係好強的一年
我覺得贏唔贏到, 除了實力之外, 抽簽都好緊要
你分組賽抽到巴西阿根廷德國法國意大利等一級球隊, 咁就已經打左節扣啦

再者, 雖然話英格蘭中場勁, 但都要有充足國際賽經驗先夠, 碧咸有晒啦, 林柏特在英超打到咁勁, 分波又獨, 可能係車仔成條中場線俾晒佢搞, 謝拉特在利物浦亦係老大哥穿針引線, 咁在英格蘭邊個發版呢? 個波係要下下經過林伯定係謝拉特呢, 抑或洗唔洗俾多d波碧咸去斬?

如果係打winning或者football manager, 拎住呢d人真係超強啦, 但現實上砌埋一隊波, 分工如何呢? 可唔可以有化學作用呢? 打國家隊真係要有一個重心, 好似法國施丹, 巴西細哨, 如果艾歷臣係可以有一個好好的戰術去搞掂中場, 我覺得前鋒朗尼奧雲絕不輸蝕比任何一個國家
Originally posted by terry369 at 2005-7-11 01:25 PM:
嘩, 講英格蘭, 曼聯, 我一定要加入啦
...
其實又唔駛擔心英格蘭中場線既分工問題....
因為其實佢地04年歐國盃打出黎既效果絕對唔差
加上而家夾多左時間,其實照理應該會仲好
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:31 PM:

其實又唔駛擔心英格蘭中場線既分工問題....
因為其實佢地04年歐國盃打出黎既效果絕對唔差
加上而家夾多左時間,其實照理應該會仲好
我都希望啦
英格蘭06年要有成績,最重要係睇朗尼,林柏特同謝拉特係工兵型,而朗尼就有創造力,去到世界杯這些高水平賽事,就一定要d球員有創造力先有機會,因為d強隊防守嚴密,普通打法係過唔到佢地嘅
Originally posted by ciger at 2005-7-11 01:39 PM:
英格蘭06年要有成績,最重要係睇朗尼,...
有好多球員球迷都想朗尼收下火

但有時我覺得年青球員係有d火先得! 當然唔好過左火啦, 在曼聯仲有好多老大哥鎮得住佢, 英格蘭就要靠碧咸鎮佢啦
Originally posted by terry369 at 2005-7-11 13:44:

有好多球員球迷都想朗尼收下火

但有時我覺得年青球員係有d火先得! 當然唔好過左火啦, 在曼聯仲有好多老大哥鎮得住佢, 英格蘭就要靠碧咸鎮佢啦
收火就一定要,依家好多球例如入波除衫,哀多口,多腳呀都好容易攞牌,而且仲好唔抵,如果唔收火比你入到決賽但係兩面黃牌冇得打,你話英格蘭仲邊有人替佢
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:15 PM:

係有d運氣架la~
冇運氣好難追到上黎嫁
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-11 02:11 PM:

收火就一定要,依家好多球例如入波除...
一定要,朗尼直頭係燥狂啦~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。