<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:09 AM:

有林柏特同碧咸,應該ok~謝拉特都叫做有經驗既
碧咸就實有啦=.=”

林柏特~謝拉特上介佢地都係廿歲到=.=”未到好有經驗...
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 01:10 AM:

全部都經過04Euro洗禮,而且係球隊必然正選,我諗冇問題
希望英格蘭會再好d啦><"
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-11 01:10 AM:

碧咸就實有啦=.=”

林柏特~謝拉特上介佢地都係廿歲到=.=”未到好有經驗...
林柏特踢左咁耐英超,歐聯又踢過,再經摩佬教一教,經驗絕對唔少,話晒佢都27.......= ="
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-11 01:08 AM:

如果成條中場....都唔夠經驗=.=好大件事嫁啵....
話曬史高斯都老餅一件.....做下樣都要既=.=”
其實講經驗英格蘭而家黎講絕對唔差
又唔係算老但係又全部踢過大賽
咁樣反而係優勢
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:10 AM:

希望英格蘭會再好d啦><"
其實碧咸既重要性已不及重前係好事1
令球隊不再依賴佢
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:10 AM:

睇過占士果d神經刀之後....
我係領隊我都唔敢用佢

不過R.Wright如果係英超有正選打ge話我諗佢e+都應該幾勁 @@
R.Wright去到阿仙奴之後都變左神經刀.............
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:11 AM:

其實講經驗英格蘭而家黎講絕對唔差
又唔係算老但係又全部踢過大賽
咁樣反而係優勢
最老都係碧咸,蘇金寶同加利仔,但加利仔同碧咸狀態都唔錯,跑上跑落一定得
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:10 AM:

唔係無大賽經驗既
係心理質素唔...
同意 !!
e個就係佢地ge問題la

其實英格蘭人腳不嬲都唔錯ga
以前中堅都有Sol金寶都Adams
前鋒都有"雙舒" la !!
但一到大賽似終都好似差d野咁 @@
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:11 AM:

林柏特踢左咁耐英超,歐聯又踢過,再經摩佬教一教,經驗絕對唔少,話晒佢都27.......= ="
世界杯都會有小小出入既=.=”

不過我希望英格蘭入到囉....同巴西打決賽....兩種唔同風格既打法=.=”
正爆
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 01:12 AM:

其實碧咸既重要性已不及重前係好事1
令球隊不再依賴佢
重要在開罰球,角球同帶領球隊囉^^"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。