<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:18 AM:

中場有林柏特同謝拉特
都唔需要碧咸點返後lu @@
睇佢地第4個人係用邊個la
如果用祖高爾,胡禮菲臘斯等進攻球員碧咸都要幫下手返後(不過祖高爾今季防守能力都進步左,不過身型都係輸蝕)
如果用畢特碧咸就可以更專心打進攻(不過我唔係好鍾意畢特)
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:22 AM:

唔係,碧咸依家企中後場既時間好多~以前可能會唔適應,但依家應該唔大問題~除非教練改變打法
其實話就話碧咸好想打中間,佢o係呢方面亦都唔差
但講真如果06世界盃英格蘭有心去拎到好成績既話
碧咸應該乖乖地踢返右路
中間有當fit既林柏特同謝拉特
根本就唔需要佢
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:22 AM:

睇佢地第4個人係用邊個la
如果用...
畢特水準太唔穩定la....= =

不過如果英格蘭用祖cole...加謝拉特、林柏特同碧咸ge話
咁成條中場線都好掂....又夠爛打又有體能....攻守兼備呢....
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:24 AM:

其實話就話碧咸好想打中間,佢o係...
咁又係,歐國盃果時我都覺得有少少浪費@@"
摺吧啦
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:25 AM:

不過如果英格蘭用祖cole...加謝拉特、林柏特同碧咸ge話
咁成條中場線都好掂....又夠爛打又有體能....攻守兼備呢....
極認同~以前碧咸可能防守唔掂,但依家已經唔錯^^"
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:18 AM:

無計,除非你真係好有級數..好似...
對球會可能唔重要...
到馬田退休最多就買過個又係老ge門將返黎...

但對國家隊黎講
正選門將退休就真係後繼無人ga la >.<
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:25 AM:

但我始終懷念史高斯.........
不過我承認用祖高爾o係進攻上會多變化
Originally posted by michael86 at 2005-7-11 01:18 AM:

但我始終懷念史高斯.........
不過我承認用祖高爾o係進攻上會多變化
史高斯就係唔肯打左中場....
先至退出國家隊 @@
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:27 AM:

對球會可能唔重要...
到馬田退休最多就買過個又係老ge門將返黎...

但對國家隊黎講
正選門將退休就真係後繼無人ga la >.<
反而意大利從來都冇擔心過門將..............
反而真係多得濟....
又保方又托度...
艾比亞迪同古迪仙尼擺o係其他國家肯定係正選
而我就覺得英格蘭可能攞到06年 wodld cup
因為今年英格蘭人腳係最齊 最好~ 如果都攞唔到 就真係唔知等幾時~
最希望就係 見到碧咸 攞wodld cup 果一刻  願左佢個心願

我都捧左英格蘭6年啦~一次又一次咁失望 希望06年可以攞到啦~
攞唔到 我都會繼續支持佢既~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。