<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:14 PM:
老實d講....如果一個右翼...一心諗住...
冇錯,所以一出埋去通常都做到威脅,我自己打前鋒都知道,要插完花之後比波真係好難,就算係地波都係,因為插花果時只會一心係咁插,唔會理身邊有咩人,同埋有時會失失地重心,
學你話齋,打翼一定要腳法咩?唔係,所以出波質素係最重要~
摺吧啦
碧咸唔係右翼,係右中場
其實右中埸同右翼係兩個唔同位置!!!!右翼係o係比右中埸前好多!!!!!!左右翼=兩翼位置既前鋒(wg)’but 右中埸係MF ar ma!!!!右中埸唔一要好腳法跑得快,傳中+7旋斬先重要!!!!!!右中埸同右翼真係唔同posts arrrrrr!!!!!!!!!!!beckham 係右中埸,唔係右翼arrrrrr!!!
好大程度係同佢既私生活有關﹐好多人唔順眼佢球場下緋聞滿天
飛。仲有另一個原因係風頭掩蓋左其他球星﹐如施丹。我相信連
碧咸迷都要承認施丹技術﹑腳法及成就絕對在碧咸之上但無論去
到邊﹐圍觀既人有半數以上係為左見碧咸一眼﹐施丹迷會點想﹖
肯定會認為碧咸係靠靚仔。
其實話碧咸冇腳法嘛﹐的確唔客觀﹐冇腳法我相信傳唔出高質量
的傳中亦唔可能係曼聯咁多年都係絕對主力。
碧咸..唔係最勁.....如果你拎碧咸同施丹....癲佬比....我真係覺碧咸屎爆囉....
但係你拎番右翼同碧咸比......我真係搵唔到幾多個出波咁有威脅性=.="
依家d人踢波....是但出左去就算.....d出波...好似鬥汁雞多過鬥頂咁.....都唔知想點....
d龍門=.=見到d人出埋黎d波....唔驚你頂呀.....頂個波looklook下唔知去左邊比人汁到雞咋=.="
Originally posted by gogo8281 at 2005-7-10 11:20 PM:
好大程度係同佢既私生活有關﹐好多人...
私生活係佢自己既事,同球迷冇關,
好似你咁講,皇馬出去踢波好多人都係睇碧咸多過施丹或者其他球員,但果d我諗大多數未必係球迷,同埋睇邊個係人地自己話事,冇人強迫一定要睇碧咸
摺吧啦
Originally posted by 飛兒 at 2005-7-10 11:18 PM:
碧咸唔係右翼,係右中場
依位同學=.=我都好似記得佢起皇馬打右中場....
但係佢起mu打加翼啵.....
但係....我地係講佢既出波威脅性同有冇用姐....
我相信位置唔多重要~
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:20 PM:
碧咸..唔係最勁.....如果你拎碧咸同施...
碧咸一定唔係最勁嫁喇,但係同施丹同細哨果d根本冇得比,始終唔同位置,最緊要係球場上做到野,有冇腳法唔係一個問題~如果搵返右中場或右翼比都適合d
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:20 PM:
碧咸..唔係最勁.....如果你拎碧咸同施...
碧咸一定唔係最勁嫁喇,但係同施丹同細哨果d根本冇得比,始終唔同位置,最緊要係球場上做到野,有冇腳法唔係一個問題~如果搵返右中場或右翼比會適合d
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:23 PM:

依位同學=.=我都好似記得佢起皇馬打右中場....
但係佢起mu打加翼啵.....
但係....我地係講佢既出波威脅性同有冇用姐....
我相信位置唔多重要~
係曼聯同c朗打既一樣,一樣係邊線出波,但碧咸好少落底,係皇馬真係打中場喇,大多數時間係後場防守,攔波同轉向,好少時間會係右路邊線出波~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。