<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
講真=.=依家d人鍾意d咩歌星....十成九都係因為靚仔...靚女....
果d咩sa gill  果d邊唱得歌嫁=.="唱live走去咪咀
d人咪又係一樣咁鍾意....
何況碧咸又唔係屎波到爆=.="佢可以做國家隊隊長啵....英國唔係冇人才嫁.....你當人地傻嫁咩....都唔知點解d人對佢咁有偏見=.="唔通靚仔=唔好波?
Originally posted by abc123aa at 2005-7-10 11:26 PM:

係曼聯同c朗打既一樣,一樣係邊線出波,但碧咸好少落底,係皇馬真係打中場喇,大多數時間係後場防守,攔波同轉向,好少時間會係右路邊線出波~
講真丫...如果有位....皇馬比佢打返右翼....我覺得皇馬...可以勁好多囉.....
不過皇馬d所為既勁人太多了=.="想打正選都好難.....放返碧咸返mu=.="比mu勁番好過~
Originally posted by abc123aa at 2005-7-10 11:22 PM:

私生活係佢自己既事,同球迷冇關,
...
咁依家係問點解咁多人吋佢
依個未原因咯。
我本人純粹中意觀賞足球﹐
並冇球員崇拜。若我講既野
有咩得罪請多多包涵。
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:28 PM:
講真=.=依家d人鍾意d咩歌星....十成九...
問題係佢系球場下的確似歌
星多過球員。
但系球場上佢的確有領袖才
能﹑純熟既右腳以及一針見
血既自由球。
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:28 PM:
講真=.=依家d人鍾意d咩歌星....十成九...
咪係,如果佢真係唔掂英格蘭都唔會比佢做隊長啦,隊中既奧雲,謝拉特,林柏特都係隊長既人材,唔通真係球星大晒咩= ="
摺吧啦
Originally posted by gogo8281 at 2005-7-10 11:32 PM:

咁依家係問點解咁多人吋佢
依個未原因咯。
我本人純粹中意觀賞足球﹐
並冇球員崇拜。若我講既野
有咩得罪請多多包涵。
所以我咪話呢個係佢自己既私人生活,佢冇犯法就得啦
摺吧啦
講真=.="大家都係男人....叫你同一條女...搞足....十年你都悶啦....
出去搞女又唔怪得佢......大家問心丫....你同條女=.=拍拖耐左都會覺得悶啦....
何況碧咸咁靚仔...大把女飛埋去啦......佢依家先偷食以經遲左嫁拿.....d男人有老婆都叫雞d心態咪又係同碧咸一樣........

p.s...反對既唔好屌我=.=我唔係冇肉緊男人......我指既係大部份...唔係全部
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-11 12:16 AM:
講真=.="大家都係男人....叫你同...
唔係, 結左婚唔應該出去搞三搞四又係真既,你講既也都唔係冇point]
但係連碧咸都覺得自己有問題就冇謂護佢la
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 12:20 AM:

唔係, 結左婚唔應該出去搞三搞四又係真既,你講既也都唔係冇point]
但係連碧咸都覺得自己有問題就冇謂護佢la
唔係為護佢=.="
我只不過應為...佢只不過做錯左一樣好多男人會錯既事......
依件事絕對唔值得咁多人針對佢......
女人針對佢就冇野講喇=.="
出去搞第2個女人真係好僧~
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-11 12:22 AM:

唔係為護佢=.="
我只不過應...
U are RigHt
其實有一部份球星都會
可能冇比人發現姐
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。