<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
好多男人都會接女人嫁啦,睇下有冇比人發現既啫,佢依家返返去佢老婆度咪冇問題囉~
無謂搞到妻離子散
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-11 12:16 AM:
講真=.="大家都係男人....叫你同一條女...搞足....十年你都悶啦....
出去搞女又唔怪得佢......大家問心丫....你同條女=.=拍拖耐左都會覺得悶啦....
何況碧咸咁靚仔...大把女飛埋去啦......佢依家先偷食以經遲左嫁拿.....d男人有老婆都叫雞d心態咪又係同碧咸一樣........

p.s...反對既唔好我=.=我唔係冇肉緊男人......我指既係大部份...唔係全部
小心用詞。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 12:27 AM:
好多男人都會接女人嫁啦,睇下有冇比人發現既啫,佢依家返返去佢老婆度咪冇問題囉~
無謂搞到妻離子散
某情度上,我覺得佢地比得上畢比特同畢嫂
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
不如串下nunez
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 12:28 AM:

某情度上,我覺得佢地比得上畢比特同畢嫂
大名人係咁嫁喇= ="
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-7-11 12:32 AM:
不如串下nunez
串人係唔好ga....點解要去串,除非殘到出汁
nunez??利物浦??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 12:32 AM:

大名人係咁嫁喇= ="
但佢地有哂仔,感情一定穩定得多
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 12:33 AM:

除非傷天害理賤到爆啦= ="
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 12:34 AM:

但佢地有哂仔,感情一定穩定得多
碧咸應該唔係果d唔理老婆仔女既人黎既~我覺得碧咸多人憎有少少關佢老婆事,因為好多人都唔鍾意佢老婆= ="
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 12:33 AM:

紐尼c..........
d人串beck既話,不如串下nunez依個廢人............
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。