<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-7-10 10:56 PM:
冇人話過碧咸最好波
但係碧咸o係足球場上既貢獻並不是一d人所說的一文不值
冇錯,樓主所講既正係我所諗同知既,碧咸去到皇馬唔係咩都冇做過,
季初救過皇馬,係歐聯又傳過球靚波比希古拿頂成1-0贏左祖記,但次回合輸左........><",
佢係曼聯既功勞梗加唔洗講啦~三冠王功臣之一,曼聯一冇左佢即刻提早下沉
摺吧啦
Originally posted by sing888 at 2005-7-10 10:45 PM:
咁的確佢d罰球係勁既 ..而且佢都唔可以講係完全冇腳法
腳法包括好多野,唔止盤球插花,碧咸唔係呢類型既球員,根本唔需要"出招",如果佢經常插花只會係花樣多過實際
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:14 PM:
老實d講....如果一個右翼...一心諗住...
冇錯,所以一出埋去通常都做到威脅,我自己打前鋒都知道,要插完花之後比波真係好難,就算係地波都係,因為插花果時只會一心係咁插,唔會理身邊有咩人,同埋有時會失失地重心,
學你話齋,打翼一定要腳法咩?唔係,所以出波質素係最重要~
摺吧啦
Originally posted by gogo8281 at 2005-7-10 11:20 PM:
好大程度係同佢既私生活有關﹐好多人...
私生活係佢自己既事,同球迷冇關,
好似你咁講,皇馬出去踢波好多人都係睇碧咸多過施丹或者其他球員,但果d我諗大多數未必係球迷,同埋睇邊個係人地自己話事,冇人強迫一定要睇碧咸
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:20 PM:
碧咸..唔係最勁.....如果你拎碧咸同施...
碧咸一定唔係最勁嫁喇,但係同施丹同細哨果d根本冇得比,始終唔同位置,最緊要係球場上做到野,有冇腳法唔係一個問題~如果搵返右中場或右翼比都適合d
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:20 PM:
碧咸..唔係最勁.....如果你拎碧咸同施...
碧咸一定唔係最勁嫁喇,但係同施丹同細哨果d根本冇得比,始終唔同位置,最緊要係球場上做到野,有冇腳法唔係一個問題~如果搵返右中場或右翼比會適合d
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:23 PM:

依位同學=.=我都好似記得佢起皇馬打右中場....
但係佢起mu打加翼啵.....
但係....我地係講佢既出波威脅性同有冇用姐....
我相信位置唔多重要~
係曼聯同c朗打既一樣,一樣係邊線出波,但碧咸好少落底,係皇馬真係打中場喇,大多數時間係後場防守,攔波同轉向,好少時間會係右路邊線出波~
摺吧啦
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-10 11:28 PM:
講真=.=依家d人鍾意d咩歌星....十成九...
咪係,如果佢真係唔掂英格蘭都唔會比佢做隊長啦,隊中既奧雲,謝拉特,林柏特都係隊長既人材,唔通真係球星大晒咩= ="
摺吧啦
Originally posted by gogo8281 at 2005-7-10 11:32 PM:

咁依家係問點解咁多人吋佢
依個未原因咯。
我本人純粹中意觀賞足球﹐
並冇球員崇拜。若我講既野
有咩得罪請多多包涵。
所以我咪話呢個係佢自己既私人生活,佢冇犯法就得啦
摺吧啦
好多男人都會接女人嫁啦,睇下有冇比人發現既啫,佢依家返返去佢老婆度咪冇問題囉~
無謂搞到妻離子散
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。