<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?
返回列表 回復 發帖
冇人話過碧咸最好波
但係碧咸o係足球場上既貢獻並不是一d人所說的一文不值
碧咸98年世界盃冇o個張紅牌
可能冇往後既碧咸
一個成功既人有時係要吸取下教訓

如果要講12碼,真係冇得好講
12碼一係入,一係唔入
舒夫真高o係歐聯都射失la,唔通又要鬧佢?

咁碧咸o係02年對阿根廷o個陣都射入致勝既12碼la
咁又冇人讚?
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 12:56 AM:

係呀,所以我覺得朗尼都要係世界盃攞...
咁有時真係睇人
印象中碧咸o係98世盃之前未拎過紅牌
但朗尼直到而家都成日做紅牌阿姑架la
雖然o個d球賽可能重要性唔強
但我個人唔信佢可以好似碧咸靠咁樣去收佢d脾氣

希望佢係靠年紀一路大而收佢既脾氣la...........
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-11 12:59 AM:
講事講=.=今年英格蘭條中後防都好西利.....世界杯都有d機....
的確,英格蘭中場有林柏特同謝拉特,進攻同防守一樣有級數
其實碧咸可以專心o係右路做出波
加上有好多天才球員祖高爾,胡禮菲臘斯,唐寧,戴亞等等進攻球員
中場黎講英格蘭可以話係近年最強
後防亦都係
有艾殊利高爾,里奧,泰利
個個都處於頂峰...
前鋒奧雲同朗尼亦屬頂級
經過04歐國盃既洗禮相信英格蘭o係06世界盃會更上一層樓
要睇既只係艾歷臣識唔識變通
人腳就肯定齊哂
睇佢點用
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 01:05 AM:

但係龍門唔掂呢,呢個係好大既隱憂>_<"
占士其實掂ga
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:06 AM:
英格蘭最弊就係無大賽經驗....
對強隊成日輸 @@
唔係無大賽經驗既
係心理質素唔好
98世界盃分組賽臨完場前俾羅馬尼亞射入
98世界盃16強曾領先阿根廷2-1俾人入返2-2 12碼輸埋
00歐國盃分組賽領先葡萄牙兩球俾人入返3球
00歐國盃分組賽又係領先羅馬尼亞之下完場前俾人入返輸2-3出局
02世界盃分組賽領先1-0俾瑞典迫和1-1
02世界盃8強領先巴西1球俾人反勝2-1
04歐國盃分組賽領先法國1球俾人完場前兩分鐘反勝2-1
04歐國盃8強領先葡萄牙1球直至完場前幾分鐘俾人追返12碼輸埋

全部都係領先過俾人追返...
大家點睇?
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-7-11 01:08 AM:

如果成條中場....都唔夠經驗=.=好大件事嫁啵....
話曬史高斯都老餅一件.....做下樣都要既=.=”
其實講經驗英格蘭而家黎講絕對唔差
又唔係算老但係又全部踢過大賽
咁樣反而係優勢
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:10 AM:

睇過占士果d神經刀之後....
我係領隊我都唔敢用佢

不過R.Wright如果係英超有正選打ge話我諗佢e+都應該幾勁 @@
R.Wright去到阿仙奴之後都變左神經刀.............
Originally posted by lookityourself at 2005-7-11 01:13 AM:

英格蘭1-2法國果場可以話占士有ddddd責任
其實每一個人都有責任
碧咸射失12碼拉唔開比數要負責任
輸罰球既希斯基又要負責任
搞到俾人單刀既成班後防又要負責任
Originally posted by MaxFigo at 2005-7-11 01:14 AM:

唔怪得佢ga....
佢一向打開葉...
無計,除非你真係好有級數..好似保方,卡斯拿斯
如果唔係龍門真係薑越老越x (執筆忘字)
好多人寧願用一d經驗豐富既門將
因為門將始終比起其他位置年齡大唔係太重要
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 點解d人咁鍾意串碧咸呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。