<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [12/7吹水加分題]討論你地會不會忍讓一個曾經得罪自己的人
返回列表 回復 發帖

[12/7吹水加分題]討論你地會不會忍讓一個曾經得罪自己的人

我一定唔會退讓既,甚麼退一步海闊天空簡直是懦夫的行為,你系咁諗人地唔一定系咁諗,佢系識咁諗就唔會得罪你在先,窮追猛打你在後la,所以一定要搏命,你搏命而輸都叫有性格丫,你搏都唔搏就拂袖離開幾樣衰ar!!!9 _+ j2 ?9 ?8 {2 O0 g2 x
! r/ P2 D3 F7 H  C. l& S
[ Last edited by 月月鳥 on 2005-7-11 at 02:50 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
有時我寧願當儒夫
) {% m, f# i8 ]* H. p. e; E4 ]( f因為我奶過野  c2 n3 ]' c! @) O
就算我無做錯, 受傷果個都係我, 一時忍唔住氣要承擔既後果可以好大
8 Y) _6 P( b; g呢個陰影都夠我品味半生
% A/ s% H1 V' ]) k, m' |: M7 W' n就好似遇過火災既人怕火咁0 A' R( l7 y- r" {; o8 c
你可以話我無膽
9 P+ _/ b' n! a2 v我認
Originally posted by adamas at 2005-7-11 09:28:  D! [) y" j4 O! }9 S
有時我寧願當儒夫
" L: n5 G0 o9 g1 p. ]因為我奶過野- H+ s( @! ~5 ^, C
就...
( `" K6 s) L( Z% U  a5 i$ ~9 Q$ q
我話人ar,唔系火ar.
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-7-11 09:39 AM:- `) G5 ]5 x. B3 C1 _( e6 c
, P* N) O9 ^2 J
我話人ar,唔系火ar.
* z, e: b& t0 T3 |! \4 W

7 X8 h% C/ |& H" @$ Q, t我都係打個比喻姐
3 r- c: n2 s% y- X+ m) D見過鬼怕黑+ l5 X. h3 K4 Y2 b
忍得過我都會忍
- M% Z; {  d' y2 V儘量避免撐到行
Originally posted by adamas at 2005-7-11 09:43:
2 m) n" E( y* W$ _
+ }; r2 [# Y  Y/ d- f+ r
0 ^4 A: Z0 t( }6 h& ?1 F9 k我都係打個比喻姐
- W2 r  h0 ^8 n3 V) W, A見過鬼怕黑
+ a5 f+ M' F' n7 Q; Q9 H) m忍得過我都會忍6 e/ s$ c' K( k/ G; {
儘量避免撐到行
4 @" e/ S7 `" _% b& W....................
'性版討論區"
睇心情....
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
又將戰場搬黎吹水版
Originally posted by hkcitywong at 2005-7-11 13:52:
- d4 e9 q. D* n& p; ?又將戰場搬黎吹水版
" t+ {* a+ W) f* V
咩戰場???呢D系意見調查,唔識答就Save,唔好攪攪震!!!
'性版討論區"
形勢人地強過你咪忍lor........
Originally posted by 清揚 at 2005-7-11 03:03 PM:1 s) Q/ G9 _. S6 H5 `+ h
6 F4 X4 q( J+ `+ D, N  B
咩戰場???呢D系意見調查,唔識答就Save,唔好攪攪震!!!
1 t3 q% Y! T/ e+ t- X& ^

8 G# C7 T% c: e  }1 d
8 N" \$ E# L( E0 _, ]: g: r$ L5 `$ A
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [12/7吹水加分題]討論你地會不會忍讓一個曾經得罪自己的人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。