<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有無人諗過利記會輸俾TNS
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-7-11 06:54 PM:
我諗緊賓佬會唔會輕敵
當呢場係熱身...
最近果場對非聯賽球隊......依家打咩比賽,係歐聯外圍賽,如果第1場輸左,成班利記球迷落場打佢都似....所以態度一定同最近果場對非聯賽球隊一定唔同
近期主打動植物笑相
我諗只係得馬會想利記輸
好鐘意M記廣告妹~ Sukie Tong
下一個女友好似佢個樣就無死
今年利記就擺脫海鮮味
變成咁
真陰公
Originally posted by pyliu at 2005-7-11 05:56 PM:

其實上季實力已是不低,只是嚴重的...
默契呢樣的確好重要,好似皇馬咁,如果真係大換血的話,相信要磨練默契比利記更難
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 09:23 PM:

默契呢樣的確好重要,好似皇馬咁,如果真係大換血的話,相信要磨練默契比利記更難
吾好玩啦....點爆呀?雖然波係圓既!
tns好似係威爾斯架?(吾好意思真係吾記得...)
好波果d都上晒英倫搵食啦,留番係本土果d係咩料心照啦...

如果係爆,我都想睇下,不過好似係咪第一round已經主客場?
如果係主客2場,利物浦爆冷出局既機會大概少於1%.....
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 09:23 PM:

版主兄好似係皇馬迷....
不過吾怕得罪一句....
皇馬....算吧啦!

如果要換,大概要換全隊3分2球員......
默契要夾就唔洗好耐,但最緊要踢法相似,你睇羅賓奴同細哨唔係夾左好耐,都有默契
但皇馬用碧咸打右,朗拿度打前就真係難搞,碧咸最叻右路傳中,由前鋒頂入,但朗拿度D頭搥,唉不提也罷,你話叫碧咸唔好傳高波定叫去朗拿度練頭搥呀
Originally posted by ---fans at 2005-7-12 12:00 AM:

版主兄好似係皇馬迷....
不過吾怕得罪一句....
皇馬....算吧啦!

如果要換,大概要換全隊3分2球員......
怕咩得罪,我係版主,唔係牛頭馬面,有果句講果句啫~
如果叫我換皇馬既人我唔會即刻換太多,先會買一班人返黎做後備,等到正選果班老餅差唔多先至正式大換血,當然啦,各後備都會有一定既出場時間去增加默契~
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-12 03:02 AM:
默契要夾就唔洗好耐,但最緊要踢法相似...
咪係law,不如放左肥度啦!
Originally posted by ---fans at 2005-7-12 11:54 PM:

咪係law,不如放左肥度啦!
暫時黎講大哨仲好有用喎~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有無人諗過利記會輸俾TNS

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。