<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?
返回列表 回復 發帖

論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?

單選投票, 共有 0 人參與投票
46.25% (37)
7.50% (6)
46.25% (37)
0.00% (0)
您所在的用戶組沒有投票權限
請各位問心投票

碧咸0係我心目中 ...
雖然唔係一個偉大既球員
但係 , 碧咸0係我心目中係一個好既球員 !!

225 x 360 PIXEL下載

Originally posted by aenco at 2005-7-11 09:27 AM:
請各位問心投票...
我支持你的觀點!
當然他不是球王的級數,但足球發展史上,他應有一個位置!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
至少唔會阻住晒
Originally posted by pyliu at 2005-7-11 05:31 PM:

我支持你的觀點!
當然他不是球王的級數,但足球發展史上,他應有一個位置!
多謝你0既支持

327 x 480 PIXEL下載

哇~體育版今期好紅呀碧咸~
佢當然唔會係球王級啦,但係我心目中係一個好既球員,有作為既球員,
唔會阻住球隊發展,反而會幫到手。
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 05:44 PM:
哇~體育版今期好紅呀碧咸~
佢當然唔會係球王級啦,但係我心目中係一個好既球員,有作為既球員,
唔會阻住球隊發展,反而會幫到手。
絶對同意

396 x 594 PIXEL下載

Originally posted by aenco at 2005-7-11 05:47 PM:

絶對同意
講右中場既級數佢數一數二添,
但有時埋門果下真係差左d,有時皇馬佢有機門前射入都貼柱出界.....
希望皇馬用埋右邊啦@@"
摺吧啦
again....beckham's topic.....
he's good,but so many people dislike him.....

p.s. most of the people dislike him are ugly...
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 05:50 PM:

講右中場既級數佢數一數二添,
但有時埋門果下真係差左d,有時皇馬佢有機門前射入都貼柱出界.....
希望皇馬用埋右邊啦@@"
講右中場既級數佢數一數二添 <==
你咁講一講 , 又會引起不少人 眼紅迴響

[ Last edited by aenco on 2005-7-11 at 05:56 PM ]
Originally posted by adamjacky123 at 2005-7-11 05:52 PM:
again....beckham's topic.....
he's good,but so many people dislike him.....

p.s. most of the people dislike him are ugly...
haha ...
i can tell you i like him !! haha ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。