<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?
返回列表 回復 發帖
ab仔!我仲以為有人搞事。哈哈~

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
I dun think he is a trash. Although he doesn't have fast running and great crossing skill, he has a good passing skill and free kick skill. But now i think his level go downwards. Maybe because he is getting old. Anyway he is not a trash
Originally posted by raymond302 at 2005-7-13 05:10 PM:
I dun think he is a trash. Although...
big 咸最佳o既時間, 係曼魚都係o係中埸10至20碼活動o者.  落底線出球o既係加利仔!
big 只係校炮同射罰球醒!  o個時咸d 罰球同12 碼好少唔入o既!

後來雲佬去左曼魚,  廢sir 連12 碼都俾埋雲佬射! big 咸表現已經冇咁好!
去到皇馬, 都唔係打佢最佳位置,  表現就梗係 ............. 不與置評啦!

不過,  以射12 碼o既水平黎量度 big 咸o既表現,  以前係必入,  所以, 佢老人家(唔係以年紀計)而家最多只有全盛時 6~7成!
起碼在閱讀球賽方面
好過費高幾千倍
否則佢個仇人 盧森保高 竟然都會重用佢
而棄費高

因為碧咸的傳送,企位及體能真的相當出色
Originally posted by shaqkobe at 2005-7-13 02:43 PM:
ab仔!我仲以為有人搞事。哈哈~
哈哈,如果有人搞事一早鎖左文啦
摺吧啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-7-13 05:44 PM:
起碼在閱讀球賽方面
好過費高幾千倍
而棄費高

乜有仇既咩= ="
摺吧啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-7-13 05:44 PM:
起碼在閱讀球賽方面
好過費高幾千倍
而棄費高

記憶中,  big 咸係曼魚時代, 係好少受傷同唔出得埸o既,  係鐵人一名(反而個乜q隊長-堅尼,  成日都話受傷)!  少受傷唔多唔少都代表一球員 fit 唔 fit.  唔 fit 就掂一掂都散!  不過,  過左皇馬之後,  就好多次因為受傷唔出得!

其實, 盧森保高如果真係想 big 咸打好 d,  個陣就要變o下 (big 咸打番右邊),  都咁鬼大(老),  攪乜鬼野轉踢法呀!
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-13 06:22 PM:

記憶中,  big 咸係曼魚時代, 係好...
我都想盧森保高比返碧咸打右邊可以進攻><"
摺吧啦
講真吖,碧咸係皇馬嘅問題係死症,冇得搞,之前係其他標題中都講過,碧咸善長傳中,但朗拿度頭搥唔掂,就算比佢打右邊出到波但前鋒入唔到又有咩用,換前鋒就碧咸打法,人地施丹同朗拿度善於打小組,冇理由換兩個球皇級球員去就一個球星,根本唔係誰人唔掂嘅問題,係打法唔夾嘅問題,正如華朗踢曼聯一樣,但碧咸商業價值實在太高,賣走佢又唔願意
Originally posted by abc123aa at 2005-7-13 06:03 PM:

乜有仇既咩= ="
巴西傳媒好耐之前有報導出去
在盧生去皇馬之前
話碧咸只係名過其實, 實唔會畀佢打正選 云云
但佢最終食言,
令到d巴西傳媒o哂嘴...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。