<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by aenco at 2005-7-11 05:55 PM:

講右中場既級數佢數一數二添 <...
怕咩ja,講唔講都會有人眼紅嫁啦= ="
摺吧啦
Originally posted by aenco at 2005-7-11 06:12 PM:

多謝你 ~
絶對 welcome 個人睇法 ~
當然~
摺吧啦
碧咸係一個好球員
碧咸唔係廢物

碧咸既傳中同罰球幫皇馬同曼聯入左好多波...
以前o係曼聯打既時候你話佢唔勁咩??
雲佬一季入40幾球就知...
甚至英格蘭國家隊都要靠佢先可以入到02世界柸...
另一半係靠佢個樣...
碧咸係靚仔冇人否認...
佢拍一個廣告既人工有d人可能一世都揾唔到...
你睇下佢靠個樣揾幾多錢就知...
所以佢絕對唔係廢物...

仲有..版主叫你唔好以不同形式翻炒Topic呀...
我都覺得好悶...
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-11 06:58 PM:
碧咸係一個好...
okok ^^
Originally posted by kakeidevil at 2005-7-11 06:58 PM:
碧咸係一個好...
剛剛睇到呢個文章都嚇一跳
摺吧啦
剩識斬中同罰球都證明左佢唔會係廢物啦

足球又唔係一個人踢曬,佢唔夾隊波都無計
if I am
whatever you say I am
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 07:36 PM:

剛剛睇到呢個文章都嚇一跳
y ??
我覺得碧咸0係罰球同角球方面係頗出色,但其他好似速度,腳法,頭鎚等等方面只係一般
碧咸是好球員
他的傳中和罰球是能幫助球隊
他絕對有力在職業足球上佔一席
但不靠樣子能否有今天的成就呢?
EF小人物

Originally posted by aenco at 2005-7-11 08:02 PM:

y ??
估唔到有人會員,仲要係aenco兄添^^"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。