<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2005-7-11 09:10 PM:
碧咸是好球員
他的傳中和罰球是能幫助球隊
他絕對有力在職業足球上佔一席
但不靠樣子能否有今天的成就呢?
靠樣係絕對冇可能有今日既成就
摺吧啦
Originally posted by alan1984 at 2005-7-11 09:09 PM:
我覺得碧咸0係罰球同角球方面係頗出色,但其他好似速度,腳法,頭鎚等等方面只係一般
我諗以前既青年軍比較少會叫d中場練速度同腳法~依家果d通常都會咁練
摺吧啦
我投名過其實
變成咁
真陰公
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 09:21 PM:

我覺得有一半係
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 21:21:

如果碧咸如施丹有地中海,受歡迎程度..................................
EF小人物

佢當然唔係廢物~ 雖則佢唔係話可以一個過好多個果D, 但佢有一定既作用,睇英格蘭國家隊就知
Originally posted by wer at 2005-7-11 21:35:

如果碧咸如施丹有地中海,受歡迎程度..................................
你咁講不如話碧咸有施丹既腳法,
咁就又靚仔踢得又瀟灑
&個人感受係d人批評碧咸不外乎都係速度,腳法唔夠好,唔應該有咁大既成就,
的確靚仔係幫佢唔少
但都唔應該話佢係廢,
小弟都曾話過佢廢,亦係因上述原因,
但明白左不能用碧咸同費高比較之後,
就唔再認為佢廢
Originally posted by alan1984 at 2005-7-11 09:35 PM:

我覺得有一半係
但都要有返兩度先得,如果佢唔係有七旋斬的話adidas點樣幫佢出boot???@@"
摺吧啦
Originally posted by pc20001103b at 2005-7-11 10:32 PM:

你咁講不如話碧咸有施丹既腳法,
咁...
因為費高同碧咸係唔同類型既球員~根本比唔到@@"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-11 11:00 PM:

但都要有返兩度先得,如果佢唔係有七旋斬的話adidas點樣幫佢出boot???@@"
因為靠個樣囉...
我反問番你,如果佢只係得七旋斬adidas點樣幫佢出boot?(其中有一年英超,蘇蘭奴既傳中準繩度係高過碧咸,又唔見adidas搵佢)
點解足球員會0係娛樂版出現??
大家心平氣和討論,唔好勞氣:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。