<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-7-12 12:10 AM:
其實碧咸之所以比人覺得名不副實,係D傳媒為左討好球迷,胡亂吹捧佢啫,你睇球圈中人對佢嘅評價,跟本就唔係咁高,你有幾何見佢當選D乜乜足球先生,不過作為傳媒,佢咁受歡迎你敢唔敢踩佢吖
係呀...同意,所以成日見好多forum有類似既topic,最後都會變成罵戰...
佢老婆唔多唔少有影響
變成咁
真陰公
Originally posted by alan1984 at 2005-7-12 12:18 AM:

佢唔係著開都得嫁,如果人地sponsor...
如果係簽左約的話通常唔會轉,另外仲要睇埋球隊用咩贊助商,都會有影響的~
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-7-12 12:32 AM:
佢老婆唔多唔少有影響
佢老婆都幾黑人憎下@@"
摺吧啦
Originally posted by alan1984 at 2005-7-12 12:21 AM:

係呀...同意,所以成日見好多forum有類似既topic,最後都會變成罵戰...
我未見過呢d文章,可能我少去d壇既體育版= ="
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-12 12:10 AM:
呢個投票都幾難搞,一個英格蘭正選國腳...
我覺得就算傳媒過份吹捧都要睇下事實囉,如果係事實既講出黎一定有人認同,唔係事實既就唔好講喇~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-12 01:23:

佢老婆都幾黑人憎下@@"
佢老婆黑人憎下係碧咸d fans憎啫,人地係樂壇都唔知幾紅
Originally posted by ciger at 2005-7-12 01:26 AM:

佢老婆黑人憎下係碧咸d fans憎啫,人地係樂壇都唔知幾紅
之前有d投票話最憎咩人,碧咸嫂好似有上榜喎@_@"
我不嬲都唔鍾意佢,未結婚之前都係= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-12 01:29:

之前有d投票話最憎咩人,碧咸嫂好似有上榜喎@_@"
我不嬲都唔鍾意佢,未結婚之前都係= ="
如果大部份人憎佢,少部份人鍾意佢,佢點紅吖,你唔見B嫂紅
Originally posted by ciger at 2005-7-12 01:41 AM:

如果大部份人憎佢,少部份人鍾意佢,佢點紅吖,你唔見B嫂紅
我唔知佢係樂壇有幾紅(都係幾年前既事啦),總之我聽到好多人話唔鍾意佢~

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-12 at 01:51 AM ]
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。