<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-7-12 03:13 AM:
佢罰球入球率都相當高,但生波遠射真係唔多,你射得出靚罰球就梗有一定射術,但點解生波遠射唔係咁多,仲少過林柏特,C朗拿度同卡卡等
係曼聯因為佢好似比較少返中間,就算有佢都唔會射,
去到皇馬更加冇得射,我諗係佢新黎驚比教練話,又可能係教練冇叫佢咁做,佢去到皇馬之後係射入過一球遠射,鵝眉月頂射入,仲有一次皇馬輸緊波佢先怒笠龍門,但岩岩高出@@"
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-12 03:42 AM:
照道理射術好嘅球員教練冇理由唔叫佢起腳,我就覺得係佢擺脫後衛能力唔高,製造唔到空位起腳
係囉~我都唔明= ="
唔關事,有時佢有位都唔會射嫁,寧願比返施丹或其他隊友都唔會射,我都唔知點解~~"
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-12 03:53 AM:
你係電視覺得佢有位(因為平面關係),但佢係場中可能見到後衛只要一申腳,就攔到個波,如果有腳法嘅球員通常會用假動作令對方失位,碧咸就係差這一點
講真,就算真係好空佢都好少會攻,或許真係好似你咁講,其實佢後面有人上緊去攔佢
最難忘果次就係對維拉利爾,全場打得非常生,有得攻就攻,要守就守~完全發揮到身價
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-12 04:02 AM:
一場半場就梗有,不過有射術但擺脫唔到後衛就好難幫球隊絕處逢生,人地唔會咁輕易係禁區外犯規比你擺定黎射
冇計,鬼叫唔比佢係右路出波咩~加上有時d人真係鍾意係禁區外犯你喎@@"
摺吧啦
Originally posted by wer at 2005-7-12 07:27 PM:

我最想聽到你說

碧咸唔係廢,但不靠樣可唔可以賺咁多錢
賺錢果方面樣當然幫到好多,但如果話佢廢係冇可能的~
摺吧啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-7-13 02:43 PM:
ab仔!我仲以為有人搞事。哈哈~
哈哈,如果有人搞事一早鎖左文啦
摺吧啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-7-13 05:44 PM:
起碼在閱讀球賽方面
好過費高幾千倍
否則佢個仇人 盧森保高 竟然都會重用佢
而棄費高

因為碧咸的傳送,企位及體能真的相當出色
乜有仇既咩= ="
摺吧啦
Originally posted by 一樓一 at 2005-7-13 06:22 PM:

記憶中,  big 咸係曼魚時代, 係好...
我都想盧森保高比返碧咸打右邊可以進攻><"
摺吧啦
Originally posted by Dicksonheng at 2005-7-13 09:25 PM:

巴西傳媒好耐之前有報導出去
在盧生去皇馬之前
話碧咸只係名過其實, 實唔會畀佢打正選 云云
但佢最終食言,
令到d巴西傳媒o哂嘴...
哦~盧森保高果然唔係費sir果類既教練,係以球隊利益行先既教練。
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-14 05:24 PM:

以皇馬嘅實力,對方後防唔會企得太前...
皇馬條後防通常比人攻得多,咁反擊既機會都會多左,再加埋奧雲呢d快馬真係好殺食,對巴塞就係咁入左粒,
所以如果盧森保高開放埋右邊真係益處多過壞處。
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 論壇熱話第二回 - 碧咸是否真係"廢物" !?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。