<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【加分遊戲】估一估曼聯23/7黎香港既出賽正選陣容[ab仔+3]
返回列表 回復 發帖

【加分遊戲】估一估曼聯23/7黎香港既出賽正選陣容[ab仔+3]

23/7曼聯將會黎香港進行友誼賽
請大家估下佢地既正選出賽陣容

如估中全部11個  +5分
估中9-10個 +3分
估中7-8個 +2分
估中6個 +1分

另外如果一個都估唔中係會扣5分的~!(一個都估唔中抵扣la!)

請留意此遊戲
截止時間會係星期日17/7晚上12:00前以防曼聯會先發表正選名單,不便之處,敬請原諒!

參考名單:
門將:雲達沙,候活
後衛:加利尼維里,菲臘尼維里,里奧費甸南,奧沙,施維斯達,史柏達
中場:傑斯,史高斯,朴智星,c朗拿度,基巴臣,費查
前鋒:雲尼斯杜萊,沙夏,朗尼,阿倫史密夫,比利安

(以上名單只供參考,並不是訪港名單,亦有可能會有一些球員是以上冇的,請各位留意!)

請各位盡量將你的answer用紅色~!方便版主加分~!謝謝!

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-15 at 03:38 AM ]
我玩下先,以下係我估既正選陣容:
門將:雲達沙
後衛:加利尼維里,里奧費甸南,施維斯達,菲臘仔
中場:朴智星,阿倫史密夫,史高斯,傑斯
前鋒:朗尼,雲佬

[ Last edited by abc123aa on 2005-7-22 at 04:08 PM ]
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-12 01:57 AM:
我玩下先,以下係我估...
ab兄
得閒去下live chat區丫,吹下水都好
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-7-12 02:06 AM:

ab兄
得閒去下live chat區丫,吹下水都好
哦~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-7-12 02:07 AM:

哦~
...............
記住啊,多d人吹下水,幾咁正
變成咁
真陰公
咁過癮 ! 我玩我玩 !~

後衛:加利尼維里(c) , 里奧費甸南 ( 布朗 ), 奧沙 , 施維斯達
中場:c朗拿度 , 堅尼 ( 菲臘尼維里 ) , 史高斯 , 傑斯 ( 朴智星 )
前鋒:雲尼斯杜萊 ( 阿倫史密夫 ) , 朗尼

括弧果 d 半場即換 !
踢到 60 mins 左右 , c朗拿度 ->費查  ,  施維斯達 ->史柏達
到 70 mins , 史高斯 ->比利安 ,  朗尼 ->基巴臣

之後變到咁 :
後衛:加利尼維里 (c) , 布朗 , 奧沙 , 史柏達
中場:費查 ,  菲臘尼維里 , 基巴臣 , 朴智星
前鋒:阿倫史密夫  , 比利安

最後 3 比 0 贏港隊 !
Originally posted by jordi at 2005-7-12 02:10 AM:
咁過癮 ! 我玩我玩 !~

門將:雲達...
如果你估中晒既話,我自殺..............=.=''
變成咁
真陰公
分數好似不多夠吸引喔。
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by kaixinren at 2005-7-12 02:12 AM:
分數好似不多夠吸引喔。
無計,版主而家權力每個post最多只可以加6分定5分~
希望兄弟將就下la

最多遲d盡量建議版主整多d加分game又唔駛扣分既出黎俾大家玩補返數,好唔好?
Originally posted by kaixinren at 2005-7-12 02:12 AM:
分數好似不多夠吸引喔。
係得咁多= ="
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【加分遊戲】估一估曼聯23/7黎香港既出賽正選陣容[ab仔+3]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。