<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 范俊業有能力入國家隊?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by riverbriise at 2005-7-26 01:37 PM:
冇機會.........

其實中國D kepper 都要有料入到國家隊 ga ma
中國D kepper 都有好多神勇既樸球la
係我們唔知道ja ma
可能係啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
佢係港隊個位咁穩,nevermind la...雖然守得好,反應快,但係佢"踢"既功夫簡直九流,國家隊未必咁穩lor
Originally posted by skjeiw at 2005-7-26 06:45 PM:
佢係港隊個位咁穩,nevermind la...雖然守得好,反應快,但係佢"踢"既功夫簡直九流,國家隊未必咁穩lor
開龍門球又細力,又唔準.........= ="
摺吧啦
Originally posted by riverbriise at 2005-7-26 01:37 PM:
冇機會.........

其實中國D kepper 都要有料入到國家隊 ga ma
中國D kepper 都有好多神勇既樸球la
係我們唔知道ja ma
安琦都叫神勇..
Originally posted by lettwan at 2005-7-30 02:24 PM:

安琦都叫神勇..
03年皇馬訪港,中國守門員安琦半場失4球
下半場香港守門員范進業半場不失
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-7-30 10:04 PM:

我都記得香港輸皇馬4:2
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-24 03:05 PM:

發帖 1
注冊 2004-5-7
你都幾威.......
佢一定好憎范生!
佢等lee 個post, 等佐成年la!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-23 12:59 PM:
范俊業要入國家隊?首先問佢肯唔肯放棄特區護照改拿中華人民共和國護照先啦!!! 你話入就入呀? 人地三都主都要入藉日本啦!!!:cool:
好似有d唔同wor其實, 香港係中國既一部份, 應該唔算入藉....
不過唔知足協既條例係點...不過佢代表過hk, 應該就唔得喇

其實如果可以, 當然要試一下,
足球員生涯太短, 如果范俊業可以踼到一d大賽,
好似世界杯決賽週咁, 應該算係一個成就
當年weah, 宜家既giggs都有一個咁既夢想...

要入藉, 其實都有兩睇
你係中國人就係中國人, 好似之前張德培都係美國大, 但係好多中國人都支持佢
足球員其實都可以一樣, 只要踼好波就應該欣賞佢
(當然, 為左錢入藉就要丙啦)
Originally posted by 甘國武 at 2005-7-30 10:04 PM:

足球講整體既~無得咁樣比
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-31 04:26 PM:

我都記得香港輸皇馬4:2
諗起江津,初初聽佢個名以為佢好勁
點知睇落佢咁鬼死廢
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 范俊業有能力入國家隊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。