<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 俾下意見,不喜歡,請見諒(暗戀)
返回列表 回復 發帖
好~非常好~!各bro.嘅言論好正面、亦好實用~^^
*有個好緊要嘅hints: 你話你幫襯過佢,咁佢賣乜?如果佢係sales,咁就真係very easy 喎......不過你唔好再呆等佢囉,佢又唔知你做乜,盞嚇親人(實攪到人誤會),就算依家都咪用gundamman678嘅打招呼方法住,因為已錯過最佳時機,wrong timing~
(等你答案再同你分析~ ^^ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-25 12:53 AM:
好~非常好~!各bro.嘅言論好正面、亦...
點解吾好用e個打招呼方法哩???
Originally posted by au212001 at 2005-7-25 01:01 AM:

點解吾好用e個打招呼方法哩???
最佳timing 已過,加上當事人內向嘅性格,要佢講開場白已必定口窒,再跟住落去會點?唔難想像矣..........
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-25 03:26 AM:

最佳timing 已過,加上當事人內向嘅性格,要佢講開場白已必定口窒,再跟住落去會點?唔難想像矣..........
咁做d咩好呀????
你都未答我問題,我點講比你知呢? ^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-7-25 08:57 PM:
你都未答我問題,我點講比你知呢? ^^
au212001兄,好似 BOYDWAN 所講,形容一下你自己先~
Originally posted by Rika at 2005-7-26 01:12 AM:

au212001兄,好似 BOYDWAN 所講,形容一下你自己先~
你想我點形容?高度?177cm...體重?65kg..中等身材...樣貌中等low...
個女孩係做邊行?買d乜?係咩工作位置...你都無講..我地點諗從工作上有機會著手,
講多d啦...
Originally posted by genesic at 2005-7-26 10:53 AM:
個女孩係做邊行?買d乜?係咩工作位置...你都無講..我地點諗從工作上有機會著手,
講多d啦...
bro. genesic,你同Rika 完全知我心意~~~
係囉..我唸大家都覺得由工作方面入手會易d!
我都唔知點解au212001哥仔咁鬼隱悔!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 俾下意見,不喜歡,請見諒(暗戀)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。