<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法
返回列表 回復 發帖
Originally posted by partyjoy at 2005-7-28 22:06:
+ Y% y- y! u  a7 c  I天大地大?!
& l3 k" r; x: y5 H  B; d. f我都係咁話!我只是想求一...
# a2 Z9 z% U- d  H
都唔知你講乜.......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
我諗佢既意思係為左要佢亞媽俾 $1230 滿足佢既要求- d% i9 ~$ E/ p! B8 D' f- x& T" \
而佢母親無俾佢......所以佢打自已亞媽
* u2 F8 I' U* A! r4 F* D3 |; ?' h# o. J  v3 G4 ]8 o
唔該你諗下喇....你識搵錢未呀???
& g2 k8 {  E0 Y; K! Y3 y咩區區個$1230蚊呀......咩一部遊戲機既錢呀....
( F' G4 l9 T& ]( l, i# C你講咩呀???? # Z0 y% [, x$ R0 c: M/ _
為左$1230打亞媽......重想搵人認同你???
! A# |( L4 e$ Q& a/ A
! b  x  x7 }9 z% m如果呢個csae......我覺得你簡直不知所謂
去睇醫生啦!搵人幫下你自己啦!
lee D 人正一去打把......
i like soccer
呵~~ 阿媽唔俾錢就打阿媽?? 你話我知,你講得出你亞媽既"罪狀"既話,我認同你又點話!! 不過你諗清楚至好講,小心俾雷劈!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
咁點解打老婆的人會有幾百人幫,而冇打老母的人會畀幾百人害呢?有口難言嘛有人要我知道2 g8 {3 P9 l; t: w

0 c# d8 p% B+ T[ Last edited by partyjoy on 2005-7-28 at 11:00 PM ]
Originally posted by tvben at 2005-7-28 22:37:4 @2 A/ G# @% b) Y$ O
我諗佢既意思係為左要佢亞媽俾 $1230 ...
" L  e4 R3 Z. d4 L% }) b% ?1 {
, n8 S- y8 _) s8 M0 z0 G5 V1 X/ I
$ }) [; E( w  {9 ]錯啦唔好扮失聰,係走頭無路先至要佢畀!唔係咩叫迫於無奈呢?
Originally posted by partyjoy at 2005-7-28 23:03:3 K/ V0 W' e2 M! `7 B6 K

, l& D0 o# r5 l- W3 ?$ Z1 ?! f, C9 x2 C/ }" `; _9 ^

& T, X$ P. ?2 A3 V1 Q; P7 [$ D錯啦唔好扮失聰,係走頭無路先至要佢畀!唔係咩叫迫於無奈呢?
2 j2 r, [8 l7 r4 v* X
仲有我覺得對香港人極度失望!我唔會打算在港結婚生仔!我打算自已一人離開香港!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-28 10:13 PM:
  x& h/ d7 y8 a, e+ |
; l" ]! R. H/ A都唔知你講乜.......
2 @# A5 P5 K$ N* w
4 y9 ?$ V0 j5 F; f我開始同享九利兄一樣........8 ^* r, }* s# w, f% X/ M
唔知佢講咩????
- e( s# l. e$ [! B0 |& d% u  p9 _  D9 U
亞哥哥, 咁你係俾個電鑽害定係俾傳道人士迫你信耶蘇迫到你走頭無路???
& o- A' {0 d/ a) w# H- _3 o& R咁你走頭無路就要打亞媽????1 l+ N3 g1 p  Q( L- ?( e
" S& h# T/ J. e: l5 j% }% v( m7 q
重有呢度好似無人話打老婆o岩......
. y) f, Z! i2 _無人話過打老婆會有人幫喎......
& G  J' j* _6 {
: e& f5 Y* z; g$ \& ~[ Last edited by tvben on 2005-7-28 at 11:11 PM ]
Originally posted by partyjoy at 2005-7-28 11:06 PM:6 t( P* U' Z+ F+ O. k

9 d/ r  s$ H, b仲有我覺得對香港人極度失望!我唔會打算在港結婚生仔!我打算自已一人離開香港!
! ~/ f1 ?. b2 H& p# i  q& G

8 E0 l: R' Q; V5 Y+ Y3 z! g% V' t你未結婚就話定打老婆有大把人幫......咁你即係覺得打老婆好o岩喇.....
$ f2 S. }; Q5 v3 a7 U7 H咁我勸你唔好結婚喇.......無謂害人呀.......
$ P. k+ u7 {( W( n' [+ ~6 v你打算自已一個人離開香港既話.....咁有大志....
0 X. K6 u3 l. {8 [. ?唔該你自已搵錢離開........唔好話亞媽唔俾你就要打佢......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對於打老母的睇法

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。