<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-15 08:24 PM:
估唔到四樓奇人仲有咁多支持者,其實四樓奇人和派片眾僧都out左,而家網上出現種子大亨,一片40種以上,速度高達500kb/s以上(傳聞可以高達1000kb/s),所有奇人都已轉行,除非種子大亨劈炮唔撈,否則奇人們都好難番生。
我用bb100 同時 up3000kb/s  dl 3000kb/s -------快到随時機位人亡

至於格仔奇聞,在下都聽聞以前在鴨記有不少硬性宣傳,用大聲公引來不少叔叔阿伯圍觀,傳聞一部機可以將mask除掉,將“高層次”變為“低層次”,但以小孩推論,從來只有“低層次”變為“高層次”,何來可以逆天而行將“高層次”變為“低層次”呢?
天理秦環也

原來九兄都有年幼無知的時候
有人層經唔信邪.......
bb100 report:
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... amp;highlight=bb100

用緊 ims 轉用 送 半年上網 + 一半電視全餐, 之後12個月$268

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 679a&download=1

[ Last edited by d228216 on 2005-8-15 at 10:29 PM ]

373 x 248 PIXEL下載

風月資訊, 点到即止, 去HK3X吧
Originally posted by 丹山 at 2005-8-16 01:22 AM:

都怪吾生不逢時
若然早2憶年出世 可能不用那麼生辛苦
只好繼續用那些進化了的幻想力
幻想mask下的神秘~相信總有一天我能伸手觸及!
去兵頭花園感受吓!
Originally posted by Raymondkan at 2005-8-20 01:16 AM:
九哥! 睇完你 D 解答, 百曉生呢個稱號...
四仔唔要要3仔?

p.s. 信和地庫有正版賣$3xx

[ Last edited by d228216 on 2005-8-20 at 01:18 AM ]
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-27 10:14 PM:

即係24歲......
加多兩三百個月
>>>基於26fun鼓勵會員向公眾人物作一些不理性的攻擊, 與本人的理念有所不同
依度唔係法庭, 吓吓要証據就冇咩講....但我亦不贊成非理性的攻擊; 26FUN係比大家尋開心, 唔好太過認真.......

>>>而且本人被扣30分, 其他挑釁本人者無相同懲罰, 本人對版主們的執法不公深感遺憾;
另一主角早被我禁言5日 (係 ban 户口之外最高懲罰) 佢亦冇分比人扣.....另對方是新户口, 不排除有心人整古作怪. 另扣分者是 admin兄, 非版主. admin兄佢本人亦有營運理想, 小弟不便批評。

結業, 退隱 乃閣下自由, 本人表示尊重, 但小弟見到有活躍會員[九兄及Johnwu]輕言唔玩就唔玩, 有失大將之風.
Originally posted by 瑞比 at 2005-9-3 09:28 AM:

我識個爛仔又係叫朱古力-.-""""""""""""""

又野問
我想知"是但"呢個詞語點泥??
是否與童子軍有關
狗公兄: hello
Upper add point finish

各座仁君請注意, 有問有答才有加分, 互相吹虛 係冇既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 江湖百曉生特區(九哥親自解答)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。