<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最希望於2005/06球季結束後降班的英超球隊!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pyliu at 2005-8-2 09:35 PM:

以Edgar Davids的那副尊容,竟然可以勾引別人的妻子?
風雨交加之夜
邊有人知..hahahaha
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-3 12:51 AM:

風雨交加之夜
邊有人知..hahahaha
哈哈,其實我都唔明喎
不過,波係圓既,我地又點估到戴維斯都係圓丫…哈哈
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-8-3 01:14 AM:

哈哈,其實我都唔明喎
不過,波係圓既,我地又點估到戴維斯都係圓丫…哈哈
點都好,三章幾,要好好珍惜係場上既機會la
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
車路士:一來唔中意領隊, 二來咁高班費既球隊降班會好好睇
阿仙奴&暴力般:個人覺得佢地好矛
Originally posted by 細驚 at 2005-8-3 02:09 AM:
車路士:一來唔中意領隊, 二來咁高班費既球隊降班會好好睇
阿仙奴&暴力般:個人覺得佢地好矛
阿仙奴好矛>??佢地矛在插水law
哈...呢個投票其實同投最喜愛的英超球隊一樣...
越多人鍾意或越勁既球隊...
同時間都會好多人憎...

題外話...
之前睇利物浦既官方網頁...
佢地有一個投票...
係估下年利物浦最後排名...
最多當然係冠軍...
第二三四名都有好多...
奇怪既係唔知點解第13.14,15,16..呢d 都會有好多人投...
即係如果你係瘋狂利迷...咁一定會投第一啦...
如果你係理智既利迷...咁會選第二三四果d啦...
如果你係一個識波既球迷...咁點踼..照計利都唔會差到十幾位掛...
如果你超級唔鍾意利物浦既...你就唔會無端端去利物浦個web睇到投票...
即使羅友痕去投一投...都投包尾啦...
所以完全唔知果班話利物浦會第十幾名既人係乜野心態...
Originally posted by pyliu at 2005-8-2 09:34 PM:

熱刺是哪一隊的尅星呢?
愛記
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-8-3 09:42 AM:

愛記
阿仙奴先係最大仇人
呢段消息唔知真定假,到依家仲未證實到,
係第一次世界大戰之後的1919年,英格蘭足總希望將英格蘭甲組聯賽由20隊增加到22隊,按正常情況黎講,應該讓兩支乙組球隊升班,而甲組包尾的兩隊則留在甲組,當時甲組既19同20位係車路士同熱刺,但車路士投訴利物浦敗給18位的曼聯2:0既賽事係打假波,前者既領隊麥基拿正是當時既足總主席。
另外,佢同當時阿仙奴領隊魯尼斯關係十分要好。
最後麥基拿竟然係足總會議上提出讓車路士繼續留係甲組,但熱刺仍要降班,更奇怪的是乙組第五名既阿仙奴,因曾係甲組比賽十五年的關係,決定比佢地跳升甲組,結果竟被足總委員通過......就係因為咁,所以阿仙奴同熱刺就成為左完全對敵既球隊.......

[ Last edited by abc123aa on 2005-8-3 at 11:57 AM ]
摺吧啦
Originally posted by pyliu at 2005-8-2 06:10 PM:

即是說Henrik Pedersen變成是後備居多了!
我認為英超的球證時常針對迪奧夫,對他很不公平,不知道你有沒有同感?
柏達臣踢得唔錯ga~
迪奧夫係因為佢之前係場上表現,另其他球證對佢唔公平,但最終歸咎仍然係佢自己~
【icon小偷™】
Originally posted by pyliu at 2005-8-2 09:32 PM:

我比較欣賞他的髮型!哈哈!
佢地遇強愈強,遇弱愈弱~
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最希望於2005/06球季結束後降班的英超球隊!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。