<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-11-7 09:59 PM:

球場本身無右中...
cc有速度,咪搵佢打laaw................
依家好似見佢搵謝拉特打右中場.......
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-11-7 10:10 PM:

咁果場應該唔係cc打右邊,只不過cc本身自己習慣走左去右邊.......
所以都見到謝拉特間唔中入中或者去埋左邊
其實搵謝仔打右邊都ok呀,佢d出波有返咁上下準
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-11-7 11:16 PM:

我覺得有d晒law....
冇計丫,唯有暫代下先啦,一月利記再唔買右翼真係有排煩丫......雖然話呢幾場表現ok.......
摺吧啦
Originally posted by fake2005 at 2005-11-7 11:31 PM:
我覺得佢打緊雙自由人,
出波既責任好...
如果用高治加摩連迪斯既話冇人出波真係攻力大減喎......
摺吧啦
Originally posted by fake2005 at 2005-11-7 11:47 PM:

高生就.................算把啦.
而摩摩雖然高波有優勢,
但佢既技術打下小組地波都ok架,
打多幾瓣仲好添~~~
所以我覺得一定要買右中或右翼,因為中間靠謝仔,左邊靠懷斯,右邊冇人出波就差好遠嫁喇,起碼對手少左一邊要睇住先
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-11-8 10:23 PM:

買simao啦........
希望一月買到啦
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-11-8 11:08 PM:
利記成為全球球會既第一位...
咩黎嫁????
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-11-8 11:13 PM:

全球球會既排名...

第一位....呵呵
恭喜
摺吧啦
又有富豪@@"
摺吧啦
好野,賓菲加肯賣
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。