<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 12:49 AM:

唔理點都好
都係衰
講得好既
只有
keyman,德能,榮基............舜文都ok la!!!!
阿ken好搞笑
歌臣歐國盃唱死晒d勁旅= ="
我覺得馬啓仁,李德能,阿潘呢d好好,阿ken搞笑更有一手,榮基都唔錯,鬼sir以前好好嫁,不過依家差左
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-7 12:54 AM:

蔡文堅law

講到好似講故咁/.\
拉脫維亞和德國0:0,佢就話,拉脫維亞就算係魚腩,都係有骨既魚腩..........

吹漲:cool:
燈神
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 12:58 AM:

阿潘我唔係咁like.......
haha歌臣咪淨係冇唱死捷克law,仲反勝添
阿潘有時d位好到,仲有一樣好處,你睇睇下訓著果時,只要一幾乎入波佢就大叫,一定叫醒你
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-7 12:59 AM:

朝朝聽佢講故仔............./.\
哈哈,叫返李德能講啦~佢上年開始出返黎講波
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 01:02 AM:

佢同keyman 係馬會果d 唔知咩咩咩黎ga ma
咩咩咩黎先
德能唔知幾時係有線失蹤左,今年先出返黎講英超@@"
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 01:05 AM:

佢果年都無野講la
係euro 咪搵佢講埋一份law
但咩事就唔知
佢80年代就入行ga la
所以非常老到~:cool:
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 01:09 AM:

但係佢咩波都識講
英超最掂
好勁
係呀~佢夾keyman可以話夢幻組合
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 01:12 AM:

再加埋榮基
wa ........阿叔都要讓位
阿叔老啦,反應慢......@@"
你記唔記得榮基係歐國盃講德國果時佢冇出聲果時佢成日發出d聲表達佢不滿德國既表現:cool:
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-8-7 01:20 AM:

係ar.....我都算係德國迷,都明白佢既感受
其實佢講拜仁果陣都有,不過少d
正宗德國fans
摺吧啦
應該唔會,講波佬始終要中立,佢講多蒙特點衰???
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。