<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-8-18 09:24 PM:
英格蘭傳謀報導里昂領隊侯...
好白痴呀= ="雖然韋托特都勁,但係施斯比佢後生同更勁
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-18 09:27 PM:

候利亞真識搞gag姐
咪係
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-18 09:51 PM:
其實我係度煩惱緊

將d利記news post係度好定post出版好.......
post係度啦= =",除非係大新聞啦~
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-18 09:57 PM:

owen果d咪大新聞law

我都有咁諗
呢d都係傳啫,正式轉會就真係大新聞喇
摺吧啦
施斯唔會轉會啩XDD
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-18 10:08 PM:

我話係owen姐
我就唔希望佢返利記,返到去都未必有正選啦
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-19 02:50 AM:
里昂領隊侯利亞已報出收購...
今次應該會賣到~
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-19 03:53 AM:

我無乜所謂

賣走巴士就好大機會搵owen番黎
我對奧雲走唔走呢單野都冇乜所謂,但如果佢走既話我就覺得皇馬真係浪費人材囉
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-8-19 04:00 AM:

應該話盧森保高條友就真

我就唔信robinho可以出色過owen
最主要都係沙基果班人,如果羅賓奴係皇馬有好好既表現佢九成可以出色過奧雲,但照依家睇當然係奧雲出色d呀,經驗都比好佢,但大家唔係同類型既球員好難話邊個出色d
摺吧啦
Originally posted by lookityourself at 2005-8-19 07:14 AM:

應該係話邊個啱皇馬用d
奧雲都岩皇馬用,羅賓奴都應該會岩~
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。