<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-7-6 02:14 PM:

...............................唔係右翼咩=.=".......

咁左路咪勁多人.........~

右邊同左邊咪1:99.........講笑~~~~
佢係左腳既球員黎, 所以應該係左翼先o岩

左路的確係好多人..........懷斯, 基維爾, 辛頓, 馬克干沙利斯, 路爾斯加西亞

右邊就........比拿美, 施斯?完全唔係正右翼

真係1:99
摺吧啦
Originally posted by coolala2005 at 2006-7-6 02:30 PM:

不過~睇ar night o的新聞~辛頓係買祖亞昆o既其中一個交換條件~
如果成事應該會好o的~

但係都係得一個正宗右翼~~
辛頓都30了(過左?), +錢換比佢都無所謂啦

一個都好過冇先啦, 比拿美都可以充當下既, 但唔係長遠既辦法
摺吧啦
Originally posted by coolala2005 at 2006-7-6 02:45 PM:
辛頓老都唔緊要(唔緊要就假)~最大鑊係~>一係唔傷~一傷就長抖..........
基維爾亦都係咁..........~
雖然左邊人多但好多隱憂~~

比拿美我寧願佢打返前鋒lu~
我覺得高治好需要佢呢o的快速刁鑽o既老鼠仔~~~~
基維爾既狀態太唔穩了, 所以都需要一堆替補

無錯, 比拿美拍高治最好
摺吧啦
Originally posted by night at 2006-7-6 03:51 PM:

你數漏了歐維里奧
忘了
摺吧啦
Originally posted by 細驚 at 2006-7-7 09:24 AM:
我~~~~
係咪去錯地方......
133.....
多左一倍咁滯

hihi alll
就快打完世杯啦~~~
50個post一頁變左做30個post一頁, 所以頁數增加左
摺吧啦
Originally posted by coolala2005 at 2006-7-7 01:58 PM:
唉~~~世界盃~世界盃~~~唉~~~

真討厭~~~為嗌交而嗌交~~~

真討厭~~~=.="
邊度嗌交?@@"
摺吧啦
之前果件靚d=3="
摺吧啦
Originally posted by harvey22 at 2006-9-28 05:00 AM:

O.O
超勁呢
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。