<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
路爾斯加西亞~~~
太勁la...冇計~~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by night at 2006-3-25 10:49 PM:
基維爾靚波
佢球波真係令波,但愛華頓個希拔又係傻的,唔迫的

Cyndi Wang
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 04:31 PM:

唔係啩係唔係要科拿之後入多十球先得?
可能要見到科拿再黎多1~2次ge10分鐘帽子戲法班續約......

Cyndi Wang
Originally posted by abc123aa at 2006-4-17 05:08 PM:

如果利記真係下下傳d波比佢容乜易做到呀
又或者喺10mins內博到3個12碼

Cyndi Wang
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-17 08:44 PM:

唔知下季利物浦o既陣容會變成點呢~~~~
唔通係魯爾拍摩lin??

Cyndi Wang
主場作客唔同組合==

Cyndi Wang
Originally posted by night at 2006-6-26 11:57 PM:

佢不嬲唔夠雲佬黎ga
古治唔差,不過點都唔夠雲佬勁ge...

Cyndi Wang
利記增兵都幾好前景咁呢==

Cyndi Wang
Originally posted by night at 2006-7-8 01:07 AM:

盛傳呢件會係真既利記波衫
我唔太鐘意個反領...

Cyndi Wang
Originally posted by night at 2006-7-8 01:02 AM:
拉科魯尼亞簽入利物浦小將...
基維爾傷得咁重ge==

Cyndi Wang
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。