<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-8-3 01:03 AM:

anelka點都好過巴士
技術一定,有個人能力
不過脾氣同行為就................
賓帥一定可以鎮住佢既......呢d 壞孩子會難得到賓帥

不過巴路士點解唔可以打返Euro咁既水準呢???
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-3 01:09 AM:

賓帥一定可以鎮住佢既......呢d 壞孩子會難得到賓帥

不過巴路士點解唔可以打返Euro咁既水準呢???
咁就睇過先知喇.....haha

好簡單,捷克國家隊同利記兩回事...
1.捷克有koller做二傳,對巴士黎講一定有幫助,maybe高字有依個用處........
2.捷克中場線好多較炮手,nedved,rosicky,旁邊有poborsky同jankulovski出波....
   利物浦無一個真正keyman同翼鋒,就係同捷克大大相反喇
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-3 01:03 AM:

anelka點都好過巴士
技術一定,有個人能力
不過脾氣同行為就................
巴士好d
anelka已經唔鴿以前top fit果家波
如果唔係當年就買斷左啦

中堅真係要人
but好似貴左d
anyway安達迪係有quali既
但係真係要5d買多個右翼
如果唔係真係踢死luis同埋佢都唔係正右翼

p.s開張大吉!!
Originally posted by plkjoejoe at 2005-8-3 01:19 AM:

巴士好d
anelka已經唔鴿以前top ...
巴士而家亦都唔係top fit啦...
我認為anelka絕對好過巴士,起碼射術已經係

安達迪唔多穩陣,要佢不如要pablo ibanez

右翼就一直缺少中
變成咁
真陰公
之前唔係話針美列圖or加拿斯咩??
依家攪成點??
Originally posted by plkjoejoe at 2005-8-3 01:19 AM:

巴士好d
anelka已經唔鴿以前top ...
辛頓可以減輕加西亞既工作
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
推A_________A
恭喜開張大吉
俾多年/半年機會巴士都好既
睇下小高同佢夾唔夾到
cc打住右翼先 咁巴士同小高就可以打雙箭望下

ps 今場歐聯2nd冇考眼光?
如冇記錯anelka果時叫價仲高過亨利,老侯最後都冇簽佢,佢緊係想返利記,始終佢都想踢國家隊。不過我唔記得佢衣家幾歲?
Originally posted by plkjoejoe at 2005-8-3 01:40 AM:
之前唔係話針美列圖or加拿斯咩??
依家攪成點??
米列圖已續約
加拿斯都唔會黎
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。