<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-8-4 05:51 PM:

figo其實都仲有d料既......
不過我就覺得紅軍件波3硬係唔岩佢著...
YES
我就係咁諗
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by night at 2005-8-4 05:49 PM:

大國腳佢都未夠班吧......
我諗唔係無機,不過歷歷仲後生,大把時間
我見過卓奴爾都入選過
唔知係咪U黎GE
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-4 05:52 PM:

YES
我就係咁諗
haha
去inter件3都仲襯佢多d
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-8-4 05:52 PM:

我見過卓奴爾都入選過
唔知係咪U黎GE
cheryou???
我都唔記得...
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-4 05:53 PM:

haha
去inter件3都仲襯佢多d
佢去INTER 有咩NUMBER 俾佢AR
Originally posted by night at 2005-8-4 05:54 PM:

cheryou???
我都唔記得...
不成大器既舊將   HAHAHAHA

POTTER係咪下季重點年輕球員?
Originally posted by lookityourself at 2005-8-4 05:54 PM:

佢去INTER 有咩NUMBER 俾佢AR
咁就唔清楚喇...
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-8-4 05:55 PM:

不成大器既舊將   HAHAHAHA

POTTER係咪下季重點年輕球員?
絕對係
我睇好佢同白包
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-4 05:58 PM:

絕對係
我睇好佢同白包
係AR......但POTTER 有咩個人之處??

白包係咪MELLOR??
Originally posted by lookityourself at 2005-8-4 05:59 PM:

係AR......但POTTER 有咩個人之處??

白包係咪MELLOR??
potter身材幾好的
打中場都唔錯,可能速度方面無咁好.....
技術都ok....
總括黎講,有潛質

白包係whitbread,打後衛果個
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。