<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-8-4 06:15 PM:

不過又係要比多d機會先得
上場佢打得幾好,d長傳又幾準
我覺得新人至少要比人一種穩陣既感覺先得
咁樣先可以爭到D 正選黎打
跟住再表演腳法都唔遲
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by night at 2005-8-4 06:20 PM:

暫時睇佢都幾穩陣
咁佢幾大AR
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by night at 2005-8-4 06:33 PM:

o......賓帥果然好掂
上季傷兵滿營都令到歐聯冠軍
今季應該會有驚喜la
Originally posted by night at 2005-8-5 12:35 AM:
Liverpool may still rescue Owen

...
oh米刮.......唔係下話
咁出奇
但我覺得佢唔返黎好過返
Originally posted by night at 2005-8-5 01:05 AM:

唔番咪又係死......
唉............其實踢波姐.....你返去,可能有意想不到既結果
Originally posted by night at 2005-8-6 01:33 AM:

個名當然正啦,多謝你支持

我會係度standby大家黎吹水
真係???/

我超十卜你個topic club ga!!!!!!
Originally posted by night at 2005-8-7 12:12 AM:

好耐之前話帶ayala
不過吹水only

我想買pablo ibanez
依家利記裡面係咪有個叫賓尼迪斯????唔係教頭ar
Originally posted by night at 2005-8-7 12:25 AM:

艾馬去到英超,我諗受傷多過踢.....

阿根廷人去英超有幾多成功???veron??crespo??
heinze可能例外
but aimar既踢法同身材..........
aimar一定唔啱英超
至少體形已經唔啱
再加上英超咁快,邊啱佢賣弄腳法
Originally posted by abc123aa at 2005-8-7 12:32 AM:

有,不過係講波佬講錯摩連迪斯做賓尼迪斯,果次親耳聽到....= ="
咁你都知我講咩
勁wo
Originally posted by night at 2005-8-7 12:33 AM:

痴線........
點知wo......
依家英超好似戰國時代
車仔係秦國
利記係楚國
阿記係趙國
曼聯係齊國
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。